A 3 rétegű üveggel szerelt műanyag ablakok manapság már nem trend, annál inkább válassza az Aluplast 3 üveges nyílászáróit, a jobb hő és hangszigetelés elérése érdekében a Komárom-Esztergom megyei Dorogon

Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, 130x160 műanyag ablak cseresznye színben, ablak csere teljes helyreállítással
Nem tudom tovább húzni az ablak cserét a Győr-Moson-Sopron megyei Nyúlon. Elérkezett a nyílászáró csere ideje!
2019-09-22
Bács Kiskun megye ablakos, Bács Kiskun megye redőnyös, Bács Kiskun megye árnyékolás, Bács Kiskun megye árnyékolástechnika, milyen műanyag ablakot, milyen nyílászárót vegyek, minimál ablak árak, minőségi ablak
Jók az új műanyag ablakaim, de rosszul építették be a Bács-Kiskun megyei Hercegszántón. Nem érte meg az ablak beépítésén spórolni, bíztam volna inkább az ablakos cégre!
2019-09-29

A leggyakoribb hiba, hogy minden igyekezetünk ellenére sem tudjuk eldönteni, hogy milyen üvegezéssel készíttessük el az új műanyag ablakainkat. Választhatunk kettő, illetve három réteg üveggel szerelt műanyag nyílászárók között. Ez mutatja a profilba épített üvegrétegek számát.

Nem véletlen, hogy egy 2018-as rendelet szerint új építések során csak három rétegű ablakok kerülhetnek beépítésre. Felújítás, illetve szimpla ablak csere során viszont a mi kezünkben van a döntés.

Mindenképp szem előtt kell tartani, hogy ha a jól szigetelt házunk ablakait szeretnénk kicserélni, akkor butaság lenne csak azért elbukni a hőmegtakarítási tulajdonságokat, mert egy két rétegű műanyag ablakot választunk.

Szerencsére egyre népszerűbbek a háromrétegű műanyag ablakok az olyan Komárom-Esztergom megyei településeken is, mint amilyen Komárom, Kisbér, Tata, Tatabánya, Dorog, Ács, Esztergom, Oroszlány, Nyergesújfalu, Környe, Bábolna, Kömlőd, Bajna, Ácsteszér, Nagyigmánd, Almásfüzitő, Császár, Mocsa, Kocs vagy Szákszend.

A háromrétegű műanyag ablakok esetében az üvegek 4 mm vastagok, amelyek között egy speciális nemesgáz réteg kap helyet. A gáz rétegnek és az üvegeknek köszönhetően a hőszigetelési tulajdonsága kiemelkedően magas ezeknek a műanyag nyílászáróknak.

A gáz réteg vastagsága és kitöltöttségének aránya miatt akár 8-10 éves garanciával is összefuthatunk. A műanyag ablak üvegezésének, a szigetelésen kívül van egy nagyon fontos szerepe, ez pedig a napsugárzás hőtartalmának átengedése, szaknyelven szoláris hőnyereség. Érdemes külön informálódni, hogy különböző minőség ellenőrzési tesztek során a beépített üveg a külső felületre juttatott napsugárzás hány százalékát engedi át.

Passzívház kialakítása

A passzívházakról nagy vonalakban annyit érdemes tudni, hogy igen komoly előírásoknak felelnek meg, amikben külön megvizsgálják a ki- és a beáramló hőmérsékletet, illetve hogy mennyi idő alatt melegszik és hűl az épület belső légtere. Tehát otthonunk egy külön kategória besorolásba kerül energia megtakarítási szempontból.

Természetesen ilyenkor nem csak a műanyag ablakainkra kell nagyobb hangsúlyt fektetni, hanem a falainkat is érdemes plusz szigeteléssel felszerelni. Meglepő módon sokkal könnyebb dolgunk van, ha egy teljesen új építkezésbe vágunk bele, mintha a régi otthonunkat szeretnénk passzívházzá alakítani.

Egyetlen hátránya ismert a háromrétegű műanyag ablakoknak, ez pedig az, hogy bizonyos szinten kevesebb fényt engednek be az otthonunkba. Nyilván ez egy igen eltörpült adat, de első pillanatban szokatlan lehet.

Dorog ablakos, Dorog redőnyös, Dorog árnyékolás, Dorog árnyékolástechnika, műanyag ablakok beszereléssel, műanyag ablak vélemények, kisméretű műanyag ablakok, műanyag ablak minták, műanyag ablak legolcsóbbanrét

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés