A szúnyoghálóknak minden évszakban hasznukat vesszük, lássuk, milyen szúnyogháló típusok szerezhetőek be a Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán!

Komárom Esztergom megye ablakos, Komárom Esztergom megye redőnyös, Komárom Esztergom megye árnyékolás, Komárom Esztergom megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró profilok, műanyag ablak árak
Ezért ne halogassa a műanyag ablakok cseréjét a Komárom-Esztergom megyei Ácsteszéren se
2020-09-06
Pest megye ablakos, Pest megye redőnyös, Pest megye árnyékolás, Pest megye árnyékolástechnika, fenyőajtók, zsalugáteres ablakok, műemlékjellegű parasztház fa ajtó ablak, fa ajtók gyártása
Szabvány méretű fa nyílászárót vagy egyedi méretben keres fa ablakot felár nélkül? Nálunk ez nem gond a Pest megyei Budaörsön sem!
2020-09-13

A szúnyoghálóknak több fajtáját is ismerjük, így kiválaszthatjuk azt, amelyik a leginkább illik az életvitelünkhöz akár az olyan Bács-Kiskun megyei településeken is, mint amilyen Baja, Kiskunhalas, Kiskőrös, Kecskemét, Kalocsa, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Jánoshalma, Kecel, Kunszentmiklós, Solt, Bácsalmás, Tompa, Izsák, Mélykút, Dunavecse, Hajós, Vaskút, Soltvadkert, Tass, Lajosmizse, Jakabszállás, Akasztó, Bácsbokod, Hercegszántó vagy Nagybaracska.

A fix szúnyogháló az egyik lehetőségünk. Ahogy a nevében is benne van, ilyenkor fixen lesz felszerelve, vagyis semmilyen körülmények között nem tudjuk mozgatni. Pont ezért lesz az ára kedvezőbb, ráadásul, ha az alapanyagokat nézzük és a minőséget, akkor nevezhetjük időtállónak is a fix keretes szúnyoghálót.

Amennyiben nem szoktunk az ablakban teregetni, vagy nem szokásunk folyton kifelé hajolgatni, akkor a fix keretes szúnyogháló lesz a legjobb megoldás a számunkra.

Ezután következik az egyik legfelkapottabb fajta, a mobil szúnyogháló vagy rolós szúnyogháló. A fix szúnyoghálóval ellentétben ezt vízszintesen vagy függőlegesen tudjuk eltolni.

A nevéből kiindulva a mobil szúnyoghálót egy rolóhoz lehetne hasonlítani, ahova feltekeredik, amikor megmozdítjuk. Ezáltal bármikor használni tudjuk az ablakot.

Másik hatalmas előnye a rolós szúnyoghálónak, hogy erkélyajtókra is fel lehet szerelni, így nem kell többet aggónunk a nyári betolakodók miatt sem. Ráadásul a téli hónapok alatt könnyedén elrakhatjuk, így kevésbé fog elhasználódni, és hosszabb ideig lesz a szolgálatunkban.

Lehet, hogy nem gyakran találkoztunk vele, de érdemes tudni, hogy a legtöbb redőnybe is lehet külön szúnyoghálót beépíttetni. Ez akkor lehet jó opció, ha éppen redőnycserén gondolkodunk, és akkor már egy szúnyoghálót is beszereznénk.

Ez a redőnytől teljesen önállóan mozgatható szúnyogháló és a megvásárlásával két legyet ütünk egy csapásra. A redőny árnyékol és hőszigetel, a rovarháló pedig távol tartja betolakodókat a meleg hónapok során.

Ajtóra szerelhető szúnyoghálók

Amennyiben a műanyag ablak mellett a műanyag ajtóra is szeretnénk felszerelni, akkor választhatunk a hagyományos zsanéros vagy a dupla tokos, oldalra húzható szúnyogháló között.

Első az a tipikus szúnyogháló megoldás, ami már évtizedekkel ezelőtt is működött, szinte egy plusz ajtót képez a műanyag bejárati ajtó előtt. A zsanér biztosítja az egyszerű záródást.

A második megoldás inkább a kényelem miatt fontos, ugyanis nem kell lehajolnunk, hanem egy könnyed mozdulattal oldalra tolhatjuk a szúnyoghálóajtót. Tökéletes megoldás például a műanyag kétszárnyú erkélyajtókhoz.

Jánoshalma ablakos, Jánoshalma redőnyös, Jánoshalma árnyékolás, Jánoshalma árnyékolástechnika, szúnyoghálós redőny, szúnyogháló ablakra ár, szúnyoghálóval kombinált redőny

Hogy mennyibe kerül a szúnyogháló ára? Hívja az árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja szúnyogháló rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés