Azt gondoltam, hogy a régi fa ablakunk még jó állapotú és jól szigetel, de az ablakcsere után a véleményem megváltozott. Bárcsak előbb vágtam volna bele a műanyag nyílászáró cserébe a Veszprém megyei Lovászpatonán

Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, fa hatású műanyag bejárati ajtó árak, műanyag ablak fa hatású ár, aranytölgy műanyag ablak, antracit színű ablak
Mit tartsunk szem előtt, ha színes, fóliás műanyag nyílászárót, műanyag ablakot vagy műanyag bejárati ajtót szeretnénk vásárolni a Vas megyei Celldömölkön?
2019-09-15
Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, 130x160 műanyag ablak cseresznye színben, ablak csere teljes helyreállítással
Nem tudom tovább húzni az ablak cserét a Győr-Moson-Sopron megyei Nyúlon. Elérkezett a nyílászáró csere ideje!
2019-09-22

Még manapság is gyakran találkozhatunk ellentmondó véleményekkel az új műanyag nyílászárókkal kapcsolatban.

A műanyag ablakok hátrányai között mindenki a páralecsapódást emlegeti. De mit is jelent pontosan ez a jelenség? Egy 15-20 évvel ezelőtt legyártott műanyag ablak beépítése során sajnos a ház gyakran elkezdett penészesedni, a pára lecsapódott.

Természetesen ez nem egyik napról a másikra felbukkanó kellemetlenség, hanem hosszú hetek, hónapok eredménye. És ha már a fal felszínén is lebukkannak penész foltok, akkor bizony a belső helyeken is, ahol szemmel nem tudjuk nyomon követni.

Nincs másként ez az olyan Veszprém megyei településeken sem, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona.

Ilyenkor folyamodunk mindenféle páramentesítő készülékhez, amiket igen magas áron tudunk csak beszerezni. Nagyanyáinktól bizonyára hallhattuk már azt, hogy a régi típusú ablakoknak köszönhetően lélegzik a ház.

Bármilyen furcsán is hangzik, igazuk van. Hiszen a régi fa ablakok esetében ezek a penészesedések biztosan nem jelentek meg, hiszen valamilyen szinten szellőzött a ház.

Viszont a fűtés számla pont emiatt a sokszorosára is nőhetett. Biztos láttunk már olyan megoldásokat, amikor a régi típusú ablakok közé télen egy szivacs réteget tettek, ezzel igyekeztek némi szigetelést biztosítani. Sajnos ez az intézkedés is mindhiába, hiszen attól az üveg egy hagyományos, szimpla üveg, amin keresztül szintén kiszökhet a meleg.

Fontos figyelembe venni a műanyag nyílászárók kapcsán…

A ma legyártott műanyag nyílászárók már egy speciális szellőző nyílással kerülnek legyártásra. Így nem kell attól tartanunk, hogy túlságosan megfojtjuk a házat a műanyag ablakokkal.

A fűtésünk energia költségét lényegesen lecsökkentik a műanyag nyílászárók, emellett pedig semmi extra karban tartást sem igényelnek. A sima felületnek köszönhetően a műanyag ablakok tisztítása is egy roppant könnyű feladat lesz.

Élettartamuk nagyjából 50 év, tehát érdemes hosszútávon beruházni egy új műanyag nyílászáróra. A kiválasztás során figyeljünk a kamrák számára és az üveg szigetelési tulajdonságára, hiszen ezeknek köszönhetően fogunk komoly összegeket megspórolni a fűtésünkön.

Lovászpatona ablakos, Lovászpatona redőnyös, Lovászpatona árnyékolás, Lovászpatona árnyékolástechnika, fém bevonatú műanyag nyílászárók, műanyag ablakok árai, szúnyoghálós redőnyös műanyag ablak, műanyag ablak gyártó

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés