Ezt tudta Ön? Egy jó alumínium redőnnyel, több mint 20%-ot is megtakaríthatunk a fűtés számlán a Somogy megyei Ságváron

Baranya megye ablakos, Baranya megye redőnyös, Baranya megye árnyékolás, Baranya megye árnyékolástechnika, műanyag bejárati ajtó üvegbetéttel, műanyag bejárati ajtó egyedi méretben
Ha fontos Önnek a jó hőszigetelés, a kevesebb fűtési számla, akkor műanyag ablakot, műanyag bejárati ajtót válasszon, azaz egy jól hőszigetelt műanyag nyílászárót a Baranya megyei Bikalon is!
2020-09-16
Tolna megye ablakos, Tolna megye redőnyös, Tolna megye árnyékolás, Tolna megye árnyékolástechnika, Dunaújváros nyílászáró, ablak beépítés Szekszárd, műanyag ajtó Kozármisleny
Ezeket az ablak típusokat válassza műanyag nyílászáró csere esetén a Tolna megyei Dunaföldváron is!
2020-09-23

Az emberek nagy része egészen addig nem szokott foglalkozni a fűtésszámlával, amíg annak kifizetésére nem kerül a sor. Olyankor aztán emlékezünk az összes olyan alkalomra, amikor kicsit melegebbre tekertük a fűtést, és gyakran goromba szavakkal illetjük azt, aki az egész rendszert kitalálta.

Bár a passzív házakon kívül másoknak nehezen adatik meg az a lehetőség, hogy 0 Ft legyen a fűtésszámla, azonban vannak olyan trükkök, amivel lényeges összegeket tudunk megspórolni.

Ez pedig nagyon fontos szempont lehet az olyan Somogy megyei településeken is, mint amilyen Barcs, Kadarkút, Kaposvár, Nagyatád, Böhönye, Iharosberény, Mosdós, Igal, Tab, Ságvár, Marcali, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonlelle, Csurgó, Balatonboglár, Balatonföldvár, Zamárdi, Siófok, Nagybajom, Balatonmáriafürdő, Balatonszentgyörgy, Somogybabod vagy éppen Lengyeltóti.

Ház megvásárlásánál, vagy éppen felépítésénél érdemes ellenőrizni a falak és a tető állapotát is, hiszen mindenki tisztában van vele, hogy onnan fog először elszökni a meleg. Ezután terelődik a figyelmünk az ablakokra, és gyakran az ablakcsere mellett döntünk, amit jól teszünk egy régi ház esetében.

Azonban van egy olyan eszköz, ami szinte minden lakásban megtalálható, mégsem szoktuk a hideg vagy éppen a meleg ellen bevetni, ez pedig nem más, mint a redőny. Igen, a műanyag redőny és főleg az alumínium redőny nem csak díszként csücsül az ablakon, hanem több célja is van, mint önmagában az árnyékolás.

A jó redőny télen is véd

Amikor redőnyről beszélünk, az emberek többsége a nyári árnyékolásra szokott asszociálni, azonban ennél sokkal többről van szó.

Pedig télen szintén fel lehet használni az alumínium redőnyöket a hideg elkerülése érdekében. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy legmodernebb, háromrétegű műanyag ablakai vannak beépítve, lehet, hogy nekünk is be kell érnünk a két rétegű műanyag nyílászárókkal.

Ilyen esetekben egy plusz réteget tudunk húzni a megfelelő alumínium redőnnyel. Ez nem csak akkor jön jól, amikor esik az eső, és nem szeretnénk, hogy az ablak sáros legyen, hanem akkor is, amikor kint viharos szél van, és érezzük a beszökellő hideg fuvallatot.

Egy jó minőségű alumínium redőnnyel pedig akár 20%-ot is megtakaríthatunk a számlánkon a rendszeres használat mellett. Persze, ne várjunk csodát, ha csak néha napját húzzuk le az alumínium redőnyünket, amikor éppen eszünkbe jut. Fontos a rendszeresség.

Ságvár ablakos, Ságvár redőnyös, Ságvár árnyékolás, Ságvár árnyékolástechnika, redőny szúnyogháló készítése Somogy, hőszigetelt műanyag redőny árak, külső tokos műanyag kombi redőny árak

Ha már az első hónapban látni akarjuk a változást, akkor mindennap, lefekvés előtt lehúzzuk az alumínium redőnyöket, hogy még véletlenül se szökjön ki a benti meleg. A műanyag ablak így extra védelmet kap kívülről, mi pedig békésen alhatunk esténként.

Hogy mennyibe kerül az alumínium redőny ára? Hívja redőnyös és árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja redőny rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés