Ha fontos Önnek a jó hőszigetelés, a kevesebb fűtési számla, akkor műanyag ablakot, műanyag bejárati ajtót válasszon, azaz egy jól hőszigetelt műanyag nyílászárót a Baranya megyei Bikalon is!

Pest megye ablakos, Pest megye redőnyös, Pest megye árnyékolás, Pest megye árnyékolástechnika, fenyőajtók, zsalugáteres ablakok, műemlékjellegű parasztház fa ajtó ablak, fa ajtók gyártása
Szabvány méretű fa nyílászárót vagy egyedi méretben keres fa ablakot felár nélkül? Nálunk ez nem gond a Pest megyei Budaörsön sem!
2020-09-13
Somogy megye ablakos, Somogy megye redőnyös, Somogy megye árnyékolás, Somogy megye árnyékolástechnika, redőny árak, redőnykészítés, redőny szerelés, árnyékolástechnika
Ezt tudta Ön? Egy jó alumínium redőnnyel, több mint 20%-ot is megtakaríthatunk a fűtés számlán a Somogy megyei Ságváron
2020-09-20

Sokszor halljuk, hogy mennyire fontos a jó hőszigetelés, azonban ezt csak azok szokták érteni, akik télen többet fűtenek, nyáron pedig alig győzik kikapcsolni a légkondit.

A jó hőszigetelés nemcsak a pénztárcánk érdekeit szolgálja, hanem a kényelmünkhöz is hozzájárul. Ma már nem titok, hogy az ablakokon és az ajtókon nagyjából 30% energia képes kiszökni, amit a jó műanyag nyílászáróval már megelőzhetünk.

Házépítésnél vagy felújításnál pont ezért fontos mérlegelni, hogy milyen anyag és milyen kivitelezés mellett tesszük le a voksunkat az olyan Baranya megyei településeken is, mint amilyen Komló, Sásd, Pécs, Mohács, Dunaszekcső, Szigetvár, Szentlőrinc, Harkány, Siklós, Villány, Sellye, Pécsvárad, Bikal, Mágocs, Szászvár, Bóly, Hidas, Himesháza, Kozármisleny, Pellérd, Vásárosdombó vagy akár Máza.

Napjaink egyik leghasznosabb nyílászáró típusa a műanyag ablak lett. Szinte bármit el lehet belőle készíteni, így nem véletlen, hogy a lakásunkban is gyakran találkozunk vele.

A műanyag ablakok megtervezésénél a hőhidak fontos szerepet kapnak, mivel ettől függ, hogy lesz-e energiaveszteség a hideg és meleg hónapokban. A műanyag ablakokról elmondható, hogy nem képez hőhidat, így biztosan lehet állítani, hogy kiváló választás azoknak, akik a műanyag nyílászárók beépítésén gondolkodnak.

Ha az alumínium ablakokkal akarjuk összehasonlítani, akkor biztosíthatjuk, hogy a műanyag ablakok sokkal jobban tartják a hőt, hála a tokok kamrás kivitelezésének és az üvegek közötti nemesgáz rétegnek.

Minőség és szépség – lehetséges!

Amennyiben esztétikai szempontok is érdekelnek minket, akkor a műanyag ablakkal megint jól járunk. Miért? Azért mert a mai technológiának köszönhetően a műanyag nyílászáró nem fog a színéből veszíteni.

Nem kell többé a sárgulástól félnünk és a foltokkal sem kell később megbarátkoznunk. Ráadásul ez az anyag könnyen színezhető, így eltérhetünk a hagyományos fehér színtől, főleg, ha a mi lakásunkhoz jobban illik fa színű, fa utánzatú műanyag nyílászáró.

Akik szeretik a fát, azok kérhetik fa színben műanyag ablakokat ugyanolyan erezetekkel, mint a természetben, így nem kell lemondaniuk a kedvencükről, azonban sokkal kedvezményesebb áron jutnak hozzá a színes műanyag nyílászárók révén.

A műanyag nyílászárók évtizedeken keresztül kiszolgálnak minket. Ez idő alatt nem fognak megrepedezni, feldagadni, és a tisztításuk is egyszerű. Ráadásul választhatunk 2 vagy 3 rétegű üveg között is, hogy még inkább elzárjuk a benti teret a külvilágtól.

A 3 rétegű műanyag ablakok már olyan profi szintet képviselnek, amit passzívházakba is be lehet szerelni.

Bikal ablakos, Bikal redőnyös, Bikal árnyékolás, Bikal árnyékolástechnika, műanyag ablak hány cellás, Európa 3 műanyag bejárati ajtó, deko műanyag ablak, műanyag ablak hőszigetelés érték, műanyag ablak fúrása

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés