Hogyan ápoljuk a műanyag ablak gumi tömítését a Baranya megyei Pellérden?

Pest megye ablakos, Pest megye redőnyös, Pest megye árnyékolás, Pest megye árnyékolástechnika, redőny ár, komplett redőny, redőnyözés árak, redőny szúnyoghálóval
Néhány kérdés és válasz, ami a Pest megyei Zsámbékon is fontos, műanyag nyílászáró és műanyag redőny megrendelése előtt
2019-02-17
Somogy megye ablakos, Somogy megye redőnyös, Somogy megye árnyékolás, Somogy megye árnyékolástechnika, fa szerkezetű nyílászárók Somogy, ajtó csere Nagybajom, nyílászáró Nagybajom, fa bejárati ajtó Nagybajom
Amiért ajánlatos műanyag nyílászárók cseréjén gondolkodni a Somogy megyei Nagybajomban is
2019-02-24

Amennyiben a lakásfelújításnál, építkezésnél vagy nyílászáró cserénél a műanyag ablakok beépítése mellett döntünk az ingatlanunkba, akkor már is megalapoztuk otthonunk jövőjét.

Ez annak köszönhető, hogy ezek a műanyag nyílászárók költséghatékonyak, magas hatékonysággal szigetelnek és egyszerűen ápolhatóak, tisztíthatóak és karbantarthatóak is. Ez pedig remek választássá teszi őket az olyan Baranya megyei településeken is, mint amilyen Komló, Sásd, Pécs, Mohács, Dunaszekcső, Szigetvár, Szentlőrinc, Harkány, Siklós, Villány, Sellye, Pécsvárad, Bikal, Mágocs, Szászvár, Bóly, Hidas, Himesháza, Kozármisleny, Pellérd, Vásárosdombó vagy akár Máza.

A műanyag nyílászáróknak a számos olyan pozitív tulajdonságuk mellett, mint a kiváló hőszigetelés, a zajszűrés és a hosszú élettartam, nagy előnyük még, hogy nem igényelnek komolyabb törődést sem.

Azonban mint minden más nyílászárónál, itt sem árt az időszakos karbantartás és a rendszeres tisztítás sem.

Szerencsére ez a tisztítás mindenki számára elérhető eszközökkel történik, így semmilyen különleges munkát és felszerelést nem igényel. A házilag is kivitelezhető tisztításnál a legfontosabb, hogy csak olyan tisztítószert alkalmazzunk, amely nem tartalmaz maró hatású vegyületet.

Még a makacsabb szennyeződéseket is csak szemcsementes szerekkel távolítsuk el. Az egyszerű törlőkendő helyett akár puha rongyot is használhatunk az üvegtisztító művelethez, amelyhez ideális esetben alkohol bázisú üvegtisztító szert alkalmazunk.

Pellérd ablakos, Pellérd redőnyös, Pellérd árnyékolás, Pellérd árnyékolástechnika, milyen fajta és mekkora műanyag ablakok vannak, egyszárnyú műanyag ablak, műanyag ablak árak a gyártótól, műanyag ablaktervezés

A gumi tömítést is ápolni kell!

A műanyag ablakok egyik fontos része az a puha gumi szigetelés, amely a nyílászáró tokban körbefut. Ennek a puhán tartása rendkívül fontos, mivel idővel kiszáradhat, és úgy elveszíti szigetelő képességét. Ezeket a tömítéseket ugyanis legalább félévente át kell törölni glicerines ronggyal. Ezt az olajos anyagot pedig bármely patikában be lehet szerezni és elegendő a legkisebb kiszerelés is belőle.

A másik fontos dolog a karbantartás tekintetében a vasalatok olajozása, mivel az egyik legfontosabb része az ablakoknak a zárszerkezetük.

Ezeket érdemes évente legalább egyszer, de javasolt akár kétszer is megolajozni. Alkalmanként elegendő pár csepp olajat a műanyag nyílászáró oldalán körbefutó vasalatba csepegtetni és a kilincset kinyitás nélkül párszor 180 fokban oda-vissza megforgatni. Ekkor az olaj a vasalatban egyenletesen szétkenődik és strapabíróbbá teszi a szerkezetet.

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés