Itt a kánikula, még nem késő a redőny készítéshez. Az árnyékolástechnikai eszközök hozzájárulnak egy hűvösebb otthonért, nyugodt pihenésért a Fejér megyei Kulcson is

Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, hármas üvegezésű műanyag nyílászárók, műanyag nyílászáró márkák, műanyag ablak olcsón, műanyag ablakok hő és hangszigetelése
Mindenki műanyag ablakot, műanyag erkélyajtót és műanyag bejárati ajtót cserél. Miért ennyire trendi mostanában a műanyag nyílászáró csere a Zala megyei Csesztregen?
2019-07-31
Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, nyílászáró gyártók Magyarországon, nyílászáró fajták, prémium nyílászárók, hőszigetelt ablak gyártás
Hogyan épül be az Aluplast műanyag nyílászáró az Ön otthonába? Gyártástól a beépítésig, lépésről lépésre a Vas megyei Sárváron
2019-08-07

Egy komfortos, modern otthon nélkülözhetetlen eleme egy redőny, amelynek a legfontosabb szerepe az árnyékolás.

Ez természetesen vonatkozik az olyan Fejér megyei településeken lévő otthonokra is, mint amilyen Sárbogárd, Cece, Polgárdi, Dunaújváros, Székesfehérvár, Bicske, Velence, Gárdony, Lovasberény, Mór, Pákozd, Kápolnásnyék, Enying, Ercsi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony, Csákvár, Lajoskomárom, Lepsény, Kulcs, Sárosd, Szabadbattyán, Csór vagy Pusztavám.

Akár új ingatlanról van szó, akár a régit szeretnénk felújítani érdemes az időt rááldozni a kínálat felkutatására.

A redőnyök a népszerűségüket annak köszönhetik, hogy viszonylag hamar és könnyen felszerelhetőek szinte minden helyre. A redőnyök funkciói közé nem csak a sötétítés tartozik, hanem a legmodernebb gyártási technikáknak köszönhetően a szoba hőmérsékletét is szabályozni tudjuk velük. A megfelelő redőny kiválasztásával akár 30%-kal is mérsékelhetjük a lakásunk energiafogyasztását.

Magyarországon egy nyári időszakban az átlag hőmérséklet gyakran eléri akár a 36-38 fokot is. Kevés ember van, aki ezt a forróságot szeretné beengedni az otthonába.

Gyakori megoldás a légkondicionáló készülékek beszerelése, de ennek is sajnos komoly anyagi vonzata van, amit később is érezni fogunk a villanyszámlánk emelkedése miatt. Már nagyanyáink is tudták a „titkot”, hogy a megfelelő árnyékolásnak köszönhetően a meleg levegő nagy részét ki tudjuk zárni.

Kánikula és a redőny viszonya

A napsütéses órákban érdemes a redőnyt leengedni, ezzel megvédjük a műanyag ablakaink átmelegedését, az üveg nem tud átforrósodni, így a benti levegő sem fog túl melegedni.

Majd amikor már nem süti közvetlenül az ablakot a nap, felhúzhatjuk a redőnyöket. Természetesen sokat számít a megfelelő szellőztetés is. Az éjszakai órákban lehetőségeinkhez mérten az összes ablakot, esetleg ajtót hagyjuk nyitva, redőnyeinket húzzuk fel, hogy az éjjeli hűvösebb levegő bejusson a házba. Ezzel meg tudjuk akadályozni, hogy a ház falai átmelegedjenek.

Nem csak a hőmérsékletért felelős a redőnyünk a nyári hónapokban, hanem a műanyag ablakaink védelméért is.

Kulcs ablakos, Kulcs redőnyös, Kulcs árnyékolás, Kulcs árnyékolástechnika, redőny akció, redőny 120x150, redőny 90x150, redőnyszerelés

A szeszélyes időjárás miatt gyakran pillanatok alatt komolyabb viharok is kialakulhatnak. Ilyenkor is a redőnyeinket engedjük le, ezzel meg tudjuk védeni a műanyag ablakaink üveg részét. Egy nagyobb széllel végig söprő nyári vihar akár faágakat is elsodorhat, amik kárt tehetnek az ablakainkban.

Abban, hogy számunkra melyik a legkedvezőbb típusú műanyag redőny, érdemes egy szakértőtől segítséget kérni!

Hogy mennyibe kerül az alumínium redőny, műanyag redőny ára? Hívja redőnyös kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja redőny rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés