Jön be a hideg? Nem megfelelően záródik? El van vetemedve a régi fa ajtó? Akkor ideje biztonságos és hőszigetelt műanyag bejárati ajtót beépíteni a Veszprém megyei Badacsonyban is!

Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, passzívház ablak ár, új ablak árak, ablak a gyártótól, belső redőnytokos ablak
Melyik ablak típus a jobb? A borovi fa nyílászáró vagy az Aluplast műanyag ablak beépítése mellett döntsünk a Vas megyei Jánosházán?
2019-12-01
Felejtse el „az üvegcserét” Jobban jár a komplett ablakcserével! Műanyag nyílászáró csere Decco és Aluplast márkákkal a Győr-Moson-Sopron megyei Fertőszentmiklóson is
2019-12-08

A korszerűtlen bejárati ajtók bizony sok fejfájást és kellemetlenséget okozhatnak a tulajdonosoknak, legyen az családi ház, iroda vagy bármilyen egyéb épület bejárati ajtaja.

Ez ugyanúgy igaz bármelyik Veszprém megyei településre, így akár az olyanokra is, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona.

Bizony nagyon kellemetlen tud lenni, amikor az ajtó vizesedése végett tócsa áll a bejárati ajtó előtt, vagy vastagon áll a jég a tokon. Sokan házi megoldásokkal próbálják ezeket a problémákat orvosolni, amellyel sok esetben nem érnek el jelentős javulást. A folyamatos hideg viszont nem csak az előszobát képes lehűteni, de idővel a többi helyiséget is, ami megemeli a fűtésszámlánkat.

A tartós hideg és a hó beköszönte előtt érdemes tehát foglalkozni a bejárati ajtó cserével. Az elvetemedett faanyagok, vagy korszerűtlen műanyag ajtók kevés védelmet nyújtanak a külső hőmérséklet, zajforrások vagy a betörés ellen.

Az új bejárati ajtók árait nézegetve felmerülhet a kérdés, hogy minden esetben szükséges az új vagy orvosolni lehet a problémákat házilag is? A válasz egyszerű, teljes körű védelemre egyetlen felújított ajtó sem képes, tehát csak olyan esetekben ajánlott az otthoni barkácsolás ahol nem megoldható az új bejárati ajtó beszerzése.

Miért jobb az új bejárati ajtó?

A házi barkácsolások hosszútávon nem ajánlottak, sokszor ugyanis olyan állapotban lévő bejárati ajtókat akarnak megmenteni, amelyeknek a felújítása és javítása több energiát és pénzt kívánna, mint az gondolnák.

Nem is beszélve az utólagos szigetelésekről, amelyeket bemarásos módszerrel, szilikon gumival, táblás szigetelőanyagokkal és ajtókefékkel érhetnek el. Mindamellett, hogy ezekhez a tevékenységekhez szakemberek szükségesek, egyes esetekben utólagos festéseket is igényelhetnek.

Anyagilag tehát nem feltétlen jobb egy bejárati ajtó felújítása, mint egy új műanyag bejárati ajtó megvásárlása. Nem csak az anyag költségek miatt, de az esetleges munkadíj végett is.

Létezik-e megoldás?

Igen, hiszen a műanyag bejárati ajtók világában már számos hőszigetelt típus létezik, amelyeknek az árai kedvezőbbek, mint gondolnák. Az akár 10-20%-os energia megtakarításnak köszönhetően pedig hosszútávon még kifizetődőbbek ezek a műanyag bejárati ajtók.

Badacsony ablakos, Badacsony redőnyös, Badacsony árnyékolás, Badacsony árnyékolástechnika, ötletek ajtó cseréhez, műanyag ajtók ablakok, műanyag ajtók beépítése, műanyag ajtók gyártása és forgalmazása

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés