Mi a meleg peremes üveg és miért fontos a műanyag nyílászáróknál a Komárom-Esztergom megyei Tatán?

Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró márkák, fa nyílászárók felületkezelése, ablak méretek árak
Ha olyan zajos helyen él, mint a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonmagyaróvár, akkor érdemes az Aluplast 8000-es műanyag nyílászárót vagy a borovi prémium extra 92-es fa nyílászárót választania
2019-07-07
Bács Kiskun megye ablakos, Bács Kiskun megye redőnyös, Bács Kiskun megye árnyékolás, Bács Kiskun megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró színes, műanyag színes ablak árak, színes műanyag bejárati ajtó árak dió
Van ahol nem illik a fehér műanyag ablak, de van, ahová sokkal jobban passzol a fóliás, színes műanyag nyílászáró, akár a Bács-Kiskun megyei Akasztón is
2019-07-14

A műanyag nyílászárók esetében is nagy fontossággal bír a hő átbocsájtás. A hőszigetelési érték fokozásában szerepet kap a műanyag nyílászárókban a két vagy három üveget elválasztó távtartók is.

Fontosabb szerepe a páralecsapódás elkerülésében van. Sajnos lakások ezreiben tapasztalható, hogy a kinti hideg és a benti meleg hatására a pára lecsapódik az ablakunk üvegén, az olyan Komárom-Esztergom megyei településeken is, mint amilyen Komárom, Kisbér, Tata, Tatabánya, Dorog, Ács, Esztergom, Oroszlány, Nyergesújfalu, Környe, Bábolna, Kömlőd, Bajna, Ácsteszér, Nagyigmánd, Almásfüzitő, Császár, Mocsa, Kocs vagy Szákszend.

Mindez azért tapasztalható, mert a hő próbál a legkönnyebb irányba (hő híd) távozni, ami általában a nyílászáró üvegezési pontja. Éppen ezért, egy háromrétegű üveggel ellátott megfelelő minőségű műanyag nyílászáróval még komolyabban fokozhatjuk lakásunk hőszigetelését.

Az új épületeknél, valamint a felújításoknál is drasztikusan megnőtt az igény a jobb hőszigetelésű és ezáltal rezsiköltséget csökkentő háromrétegű üvegekkel szerelt műanyag ablakok iránt. Ezen üvegnél már három üveglap közé kerül be a hővezetésért felelős argon gáztöltet és mindkét külső üveglap belső felén megtalálható, a hősugárzás mértékéért felelős low-E bevonat.

Ezek a műanyag ablakok első pillanatban drágábbnak, költségesebbnek tűnnek, mint egy olcsóbb ár kategóriájú műanyag nyílászáró, mégis érdemes befektetni rájuk. Hiszen azon kívül, hogy a leghatékonyabban szigetelik az otthonunkat, ezáltal a rezsi számlánk is sokkal alacsonyabb lesz, a párásodást is megakadályozzák.

Miért fontos a műanyag nyílászáróban a távtartó anyaga?

A melegperemes távtartó nem fémből készül, hanem általában műanyagból. A műanyag reakcióképessége igen gyenge. Ezáltal a hőt nem viszi át egyik üvegről a másikra, elkerülve a hőhíd hatást.

Tehát legfontosabb hatása a melegperemes üvegnek, hogy a hőt nem engedi át egyik üvegfelületről a másikra, így a páralecsapódást és az ez ezáltal okozott gombásodást, penészesedést is meggátolja. Másik hatása a hőmegtakarítás, ami az energiaszámlában jelentkezik.

Egy háromrétegű üveggel szerelt műanyag nyílászáróban már 2 darab melegperemes távtartó és általában 3 darab, egyenként 4 mm vastag üveg található. Ez az összetétel segít kivédeni az ablaküvegünk belső felületének áthűlését.

Tata ablakos, Tata redőnyös, Tata árnyékolás, Tata árnyékolástechnika, hány kamrás a legújabb műanyag nyílászáró, 150x150 műanyag ablak 3 rétegű üveggel ár, műanyag ablak készítőt keresek, műanyag nyílászáró vásárlás

A melegperemes üveg árában magasabb, mint az alumínium távtartóval épített szerkezet, de hosszabb távon mindenképp kifizetődőbb ezt a típust választani, hiszen itt garantáltan nem fogunk találkozni párás műanyag ablakokkal.

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés