Miből áll egy műanyag ablak vagy egy műanyag bejárati ajtó? A műanyag nyílászárók főbb részei és minden, amit érdemes tudni róluk a Bács-Kiskun megyei Bácsbokodon

Komárom Esztergom megye ablakos, Komárom Esztergom megye redőnyös, Komárom Esztergom megye árnyékolás, Komárom Esztergom megye árnyékolástechnika, műanyag ablak profilok, műanyag ablak redőnnyel, műanyag ablak szerelés
Minek köszönhető a műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó sikere? Vajon a mi igényeinket is kielégítik a Komárom-Esztergom megyei Tatabányán?
2019-08-18
Pest megye ablakos, Pest megye redőnyös, Pest megye árnyékolás, Pest megye árnyékolástechnika, műanyag ajtók gyártása és forgalmazása, aranytölgy műanyag ajtó, műanyag ajtó kültéri hőszigetelt biztonsági, műanyag ajtó katalógus
Miért lehetünk biztosak abban, hogy egy Aluplast műanyag nyílászáró nem hagy cserben minket a Pest megyei Budaörsön sem?
2019-08-25

Amikor régi fa vagy alumínium keretű ablakainkat, ajtóinkat szeretnénk kicserélni új, modern, szigetelt műanyag nyílászárókra, akkor a keresgélés során nagyon gyakran előfordulhat, hogy idegen kifejezésekkel találkozhatunk.

Egy laikus számára ezek mindenképp rejthetnek ismeretlen információkat. Nincs ez másként természetesen az olyan Bács-Kiskun megyei településeken sem, mint amilyen Baja, Kiskunhalas, Kiskőrös, Kecskemét, Kalocsa, Kiskunfélegyháza, Kiskunmajsa, Jánoshalma, Kecel, Kunszentmiklós, Solt, Bácsalmás, Tompa, Izsák, Mélykút, Dunavecse, Hajós, Vaskút, Soltvadkert, Tass, Lajosmizse, Jakabszállás, Akasztó, Bácsbokod, Hercegszántó vagy Nagybaracska.

A legfontosabb szavak általában a műanyag nyílászárók részeit jelölik. Ezeket a talán ismeretlen kifejezéseket gyűjtöttük össze az alábbiakban.

Profil: Köznyelven ezt hívjuk ablakkeretnek, ajtótokoknak. Egész egyszerűen fogalmazva ez a rész fogja közre az üveget. A megfelelő minőségű műanyag ablakok és műanyag ajtók gyártása során hangsúlyt fektetnek a precíz méretezésre, illesztésre, záródásra. Ezzel garantálják számunkra a hibátlan működést.

Beépítési mélység: Tulajdonképpen ez a fent említett nyílászáró profil szélességét jelöli. Ez azért nagyon fontos adat, mert ezzel számolva tudjuk meg, hogy a műanyag ablakunk később mekkora helyet fog elfoglalni.

Légkamra: A légkamrák az ablak profil szerkezeten belül kialakított, egymástól elválasztott hő és hangszigetelő légterek.

Üveg: Egy általános légrend azt jelenti, hogy egy 4 mm-es üveg után 16 mm-es rés következik, amit újabb 4 mm-es üveg zár le. A prémium kategóriás műanyag ablakoknál ezt a légrést Argon gázzal töltik ki, ezzel is emelve a hőszigetelésüket.

K vagy U-érték: Ez jelöli a hőátbocsátási tényezőt. Ezzel az értékkel fejezi ki a gyártó cég, hogy az általuk forgalmazott műanyag nyílászáró hőszigetelése milyen kategóriába esik bele. Megtévesztő lehet, hiszen minél kisebb a szám, annál jobb az érték.

Vasalat: a precíz ablakszárny mozgatásáért felelős része az műanyag ablaknak. Minden olyan fém rész, ami a kilincs használatával mozgásba hozunk, vasalatnak hívják. Azaz ez a rész felelős a nyitás, zárás, buktatás funkciókért.

Hibás működés gátló: a vasalat olyan tovább fejlesztése, ami- ahogy a nevében is benne van- nem megfelelő használatot akadályozza meg. Tulajdonképpen nem engedi a műanyag ablak kiakadását.

Párkány vagy könyöklő: vannak külső, illetve belső párkányok. Készülhetnek műanyagból, fából és akár alumíniumból is.

Bácsbokod ablakos, Bácsbokod redőnyös, Bácsbokod árnyékolás, Bácsbokod árnyékolástechnika, műanyag ajtó erősített tokszárny, műanyag ajtó panelek, műanyag ajtók ablakok, műanyag ajtók beépítése

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés