Védenek-e a melegtől a Decco, Aluplast műanyag nyílászárók, ablakok, bejárati ajtók nyáron a Veszprém megyei Tihanyban?

Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, műanyag ablak forgalmazó vas megye, műanyag ablak beépítéssel, műanyag ablak profil szélesség, hosszú műanyag ablak
Aluplast IDEAL 8000-es műanyag nyílászáró vásárlása, alumínium redőnnyel párosítva aranyat érő döntés, főleg nyáron a Vas megyei Kőszegen is
2019-06-30
Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró márkák, fa nyílászárók felületkezelése, ablak méretek árak
Ha olyan zajos helyen él, mint a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonmagyaróvár, akkor érdemes az Aluplast 8000-es műanyag nyílászárót vagy a borovi prémium extra 92-es fa nyílászárót választania
2019-07-07

A műanyag nyílászárók hőszigetelő képessége általában a téli hidegekkel, illetve a fűtéssel kapcsolatosan szokott terítékre kerülni, ugyanakkor nyáron, a melegben is fontos szerepük van.

Bár erről valóban kevesebb szó esik, nyáron a legtöbb ember elkeseredett harcot vív a meleggel, ami előbb-utóbb bizony a lakásokba is belopódzik, így már semmiféle menedékünk sincs a hőség ellen.

Ez a hőséggel vívott harc az olyan Veszprém megyei településeken is jelen van, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona.

Minden nyáron látványosan megugrik a boltokban a ventilátor- és légkondicionáló eladások száma, pedig ez csak egy tüneti kezelés: a ventilátorok csak a lakásban levő meleg levegőt kavargatják, és a légkondi sem igazi megoldás.

Arról nem is beszélve, hogy mindkettő igencsak megterheli a villanyszámlánkat. Akinek van légkondija, az egy kicsit jobb helyzetben van ezen a téren, azonban súlyos összegekbe kerülhet, ha az ablak szigetelése nem megfelelő, akkor sokkal többet kell a légkondit működtetni, hiszen így a nap forró sugarai könnyen utat törnek maguknak a lakásba.

A legjobb megoldás a nyílászáró csere, cserélje le régi nyílászáróit, új műanyag ablakokra, decco 70 vagy aluplast 4000 profilból és garantáltan nem fog csalódni.

A legjobb védekezés a megelőzés

Legjobb módszer az, ha megpróbáljuk elkerülni, hogy a meleg levegő egyáltalán bejusson a lakásba. És ebben segíthetnek nekünk a megfelelő minőségű, kiváló hőszigetelő képességű műanyag ablakok.

Sokan ódzkodnak a műanyag ablakoktól, mivel régebbi típusaik annyira jól szigeteltek, hogy hiányos szellőztetés mellett gyakran okoztak penészedést. A valóságban ez a probléma azonban a múlté: a hatékony szigetelés mellett a jobb minőségű műanyag ablakok már kiváló szellőzőrendszerrel is rendelkeznek, így nyugodtan becsukhatja őket, hogy kirekessze a hőséget. Szellőztetni elég este, amikor már lehűlt a levegő.

A műanyag nyílászárók másik nagy előnye, hogy olcsók, így nem kell vagyonokat költenie a nyílászárók cseréjére.

A műanyag nyílászárók tartósak, hosszú távú megoldást jelentenek, ugyanakkor esztétikusak is. Persze nem árt azért figyelni, mert itt is igaz sajnos a mondás, hogy az „olcsó húsnak híg a leve”, így a gyanúsan olcsó műanyag nyílászárók sokszor rosszabb terméket is eredményeznek.

Tihany ablakos, Tihany redőnyös, Tihany árnyékolás, Tihany árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró beszerelése, műanyag nyílászáró vélemények, hány kamrás a legújabb műanyag nyílászáró, műanyag nyílászáró vásárlás

A műanyag nyílászárók másik előnye, hogy többféle színből, design-ból is választhat, ezért szinte minden otthonban jól mutatnak.

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés