Az ablakcsere menete lépésről lépésre a Veszprém megyei Tihanyban

Vas megye ablakos,Vas megye redőnyös,Vas megye árnyékolás,Vas megye árnyékolástechnika,Balatonfűzfő redőny árnyékolás,redőny készítés velencei tó,műanyag redőny szúnyogháló Győr
Reluxa és zsalugáter a redőnnyel szemben a Vas megyei Sárváron is
2021-06-30
Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró ajka
Minőségi műanyag nyílászárókkal a penész ellen a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonmagyaróváron is
2021-07-07

Az ablakok állapota mindennél fontosabb, így talán mi is a cseréjükön gondolkodunk. Lehet, hogy a hőmérséklet már nem játszik ellenünk, azonban nem érdemes kivárni a következő telet.

Ilyenkor gyakran felmerül a kérdés: mire számítsunk a nyílászárók cseréjekor? Hogyan fog az lezajlani egy olyan Veszprém megyei településen, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona. Nézzük meg!

Felmérés

Először is fel kell mérni az ablakok méretét, a lakás fajtáját. Lehet, hogy szeretnénk a legmodernebb háromrétegű műanyag ablakot megvásárolni, azonban a régi falak nem bírják el a rájuk nehezedő súlyt. Az a legjobb, ha helyszíni felmérést kérünk.

Bontás

Miután kiválasztottuk a műanyag ablakot, ki kell bontani a régieket. Ez azzal kezdődik, hogy leszedik az ablakszárnyakat, majd szó szerint szétvágják a keretet. Ezáltal a régi nyílászárót kisebb darabokban lehet kiszedni, és nem kell nagyon emelni sem. Ennél a lépésnél nagyon fontos, hogy eltávolítsuk a koszt, a törmeléket és minden régi maradványt. Az új ablaknak mindig tiszta helyre kell kerülnie.

Előkészítés

A bontás után jöhet az előkészítés. A réseket és lyukakat a szakember kijavítja, és ilyenkor szokták a nyílást nagyobbítani, feltéve, ha méretesebb ablakot szeretnénk beszerelni. Nagyon fontos, hogy a fal és az ablak között mindig maradjon 25 milliméter, így inkább bízzuk a szakemberre a munkát. Kis nyílásból könnyen lehet nagyobbat készíteni, ez azonban fordítva nem igaz.

Beszerelés

Ha kész a nyílás, és minden tiszta, akkor jöhet az új ablak. Nem mindegy, hogy fát vagy műanyag ablakot választottunk, de ha megbízható céget bíztunk meg a munkával, akkor ők gondoskodnak erről a folyamatról. A keretre ilyenkor egy tömítőszalag kerül, majd az új ablakot behelyezik a nyílásba. Most kell ellenőrizni a függőleges és vízszintes kialakítást, majd jöhet a rögzítés.

Tömítés

A rögzítés után a tömítés következik. Most visszatehetjük az ablakszárnyat, de fontos, hogy leellenőrizzük a pontos záródást. Amennyiben szükséges, most tudunk korrigálni a zsanérok állásán. Ennél a lépésnél jön a habarcsos kitöltés is, ami gondoskodik a későbbi hőszigetelésről. Ha az ablak véletlenül habarcsos lesz, akkor azonnal töröljük le.

Javítás

Ezután jön a párkány felszerelése és a fal javítása. A fal javításához valószínűleg szükségünk lesz majd egy kőművesre is.

Tihany ablakos, Tihany redőnyös, Tihany árnyékolás, Tihany árnyékolástechnika, egyedi ablak Veszprém, műanyag nyílászáró gyártása Pécs, nyílászáró csere Pécs, Aluplast ablak Pécs

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!