Az alumínium redőny előnyei és hátrányai a Vas megyei Vasváron

Fejér megye ablakos, Fejér megye redőnyös, Fejér megye árnyékolás, Fejér megye árnyékolástechnika, hőszigetelt nyílászárók Szekszárd, hőszigetelt redőny Tatabánya
Aluplast műanyag ablakcsere bontás nélkül? Igen, akár a Fejér megyei Martonvásáron is!
2021-09-12
Veszprém megye ablakos, Veszprém megye redőnyös, Veszprém megye árnyékolás, Veszprém megye árnyékolástechnika, hőszigetelt fa bejárati ajtó Baranya, fa nyílászárók gyártása Veszprém megye
Mikorra időzítsük be a régi fa ablakok cseréjét a Veszprém megyei Lovászpatonán?
2021-09-19

A mai lakásokban nagyon fontos a megfelelő árnyékoló kiválasztása. Egyesek a sötétítőfüggöny erejében bíznak, azonban kár lenne azt hinni, hogy ez a kinti hőmérséklettől is védeni fog.

Ha biztosra akarunk menni, akkor válasszuk az alumínium redőnyt. Miért? Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb előnyöket és hátrányokat.

Tartós

Az alumínium redőny előnyei között leginkább a tartósság szokott szembetűnő lenni, mivel nemcsak az idő múlását éli túl, hanem a szélsőséges időjárási körülményeket is. Ott vannak például a nagy szelek, amik jól megrángatják a redőnyöket. Az egyre komolyabb viharok nemcsak a lécekben tehetnek kárt, hanem az egész redőnyt kiszakíthatják a helyéről, azonban az alumínium redőny lényegesen tartósabbnak számít, és mindig állja a sarat.

Emellett a nyári időjárást is érdemes megemlíteni, mivel a legerősebb UV sugárzásnak is könnyedén ellenáll az alumínium redőny, úgyhogy emiatt sem kell aggódnunk az olyan Vas megyei településeken sem, mint amilyen Szentgotthárd, Őriszentpéter, Körmend, Szombathely, Kőszeg, Sárvár, Celldömölk, Vasvár, Jánosháza, Csepreg, Bük, Vép, Répcelak, Nádasd, Győrvár, Bérbaltavár, Kám vagy Vasegerszeg.

Az sem elhanyagolandó tény, hogy az alumínium redőny nem veszít a színéből. A műanyag redőnynél a fehér tartós szokott lenni, de ha ettől eltérő színt választunk, akkor pár év múlva látni fogjuk a különbséget. Ha azonban alumínium redőnyt veszünk, akkor lehet kék, famintás vagy akár fekete, nem fog fakulni.

Olcsó karbantartás

Másik előnye az alumínium redőnynek, hogy a karbantartás olcsó, mivel nem szokott elromlani. Nem kell attól félnünk, hogy akadni fog, feltéve, ha rendeltetésszerűen használjuk. A szakszerűen felszerelt alumínium redőny akkor szokott rosszalkodni, amikor valamelyik alkatrésze hibásodik meg, ez azonban teljesen természetes, főleg, ha sokat használjuk. Ezek az alkatrészek szerencsére könnyen és olcsón cserélhetők.

Sok felhasználó szereti az alumínium redőnyt amiatt is, mert motorizálható. A mai modern lakásokban már nem kell a gurtnit rángatni, csak egy gomb megnyomására lesz szükségünk. A redőnylécek szétcsúszása nem jelent gondot, ami a műanyag redőnyről nem mindig mondható el. A motorizálás eközben egyet jelent az automata programokkal, és egyes esetekben a fényviszonyokra válaszoló működéssel.

Hátrány

A legvégére hagytuk az alumínium redőny egyetlen hátrányát: a műanyag redőnynél lényegesen drágább.

Vasvár ablakos, Vasvár redőnyös, Vasvár árnyékolás, Vasvár árnyékolástechnika, redőnyös Pécs, redőny Pécs árak, redőny szerelés Tatabánya, redőny készítés Székesfehérvár,

Hogy mennyibe kerül az alumínium redőny ára? Hívja redőnyös és árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja redőny rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!