Ezt NE tegye a redőnnyel a Fejér megyei Ercsiben se!

Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, fa hatású műanyag ablak, barna műanyag ablak, Pécs ablakcsere, ablak redőny Pécs
5 érv a műanyag nyílászáró mellett a Zala megyei Rédicsen
2021-06-23
Vas megye ablakos,Vas megye redőnyös,Vas megye árnyékolás,Vas megye árnyékolástechnika,Balatonfűzfő redőny árnyékolás,redőny készítés velencei tó,műanyag redőny szúnyogháló Győr
Reluxa és zsalugáter a redőnnyel szemben a Vas megyei Sárváron is
2021-06-30

Sokan tudják, hogy a redőnyök feladata főleg az árnyékolás, mégis rengeteg hibás használatról hallani. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amiket NEM szabad a redőnnyel csinálni.

Ha szeretnénk hosszú élettartamot a redőnyünknek, akkor az alábbiakra figyeljünk oda az olyan Fejér megyei településeken is, mint amilyen Sárbogárd, Cece, Polgárdi, Dunaújváros, Székesfehérvár, Bicske, Velence, Gárdony, Lovasberény, Mór, Pákozd, Kápolnásnyék, Enying, Ercsi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony, Csákvár, Lajoskomárom, Lepsény, Kulcs, Sárosd, Szabadbattyán, Csór vagy Pusztavám.

Le a díszekkel

Lehet, hogy szeretjük az ablakban lógó díszeket, azonban ne akasszunk semmit a redőny lamellákra. A folyamatosan ránehezedő súly miatt ezek el fognak ferdülni, ami a helyes működésben is gátolni fogja a redőnyt. Ha mindenképpen szeretnénk valami díszt tenni az ablakra, akkor válasszuk az üveget, ne a redőnyt!

El a virágokkal

Sokszor látni olyat, amikor a redőny útjában virágok és cserepek állnak. Ezzel egészen addig nincs baj, amíg nem húzzuk rá teljesen a redőnyt. Ellenkező esetben a lamellák rosszul fognak zárni, elhajolnak, ami nemcsak az esztétikába rondít bele, hanem a működésben is kárt tesz.

El a csomókkal

A másik gyakori hiba, amikor az elszakadó gurtnira csomót kötünk ahelyett, hogy szerelőt hívnánk. Lehet, hogy ezzel meg szeretnénk spórolni pár ezer forintot, azonban hosszútávon nem éri meg.

A zsinórszakadás természetes dolog, hiszen folyamatosan óriási terhelésnek van kitéve a redőnyben. Ehhez jön hozzá, hogy némelyek rosszul használják, ami előbb vagy utóbb elszakad. Ha szakadás jelét észleljük, akkor előzzük meg a bajt, és hívjunk szerelőt a redőnyünkhöz.

El a kezekkel

Ha nem akarunk ferdén álló és akadó redőnyt, akkor ne húzzuk le pusztakézzel. Sokszor megesik, hogy az egyik redőny lamella beakad, és ilyenkor a türelmetlenebbek belekapaszkodnak a végébe, majd erőből rántanak rajta. Ezzel csak nagyobb kárt fogunk tenni a redőnyünkben, úgyhogy inkább kerüljük el messziről!

El a kosszal

Másik nagy hiba, ha nem takarítjuk rendszeresen. Azok a redőnyök, ahol a tok a szabadban áll, nem pedig a falba van beépítve, ott könnyedén felgyülemlik az utca szemete. Falevelek és döglött bogarak fogják eltömíteni a redőnyt, ami fokozatosan fog tönkremenni. Mindez megelőzhető a rendszeres takarítással.

Ne rángassuk

Ha a redőnyt felhúzzuk, majd az nem megy lefele, akkor ne nehezedjünk rá, és főleg ne rángassuk. Ellenkező esetben a redőny deformálódni fog, és nem fog tudni visszacsúszni a helyére. Legyünk nagyon óvatosak vagy hívjunk szakembert.

Ercsi ablakos, Ercsi redőnyös, Ercsi árnyékolás, Ercsi árnyékolástechnika, redőny Veszprém árak, redőny árak Veszprém megye, redőnyös Kaposváron, Zalaegerszeg szúnyogháló készítés

Hogy mennyibe kerül a műanyag redőny ára? Hívja redőnyös és árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja redőny rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!