Fa zsalugáter – Fa spaletta


Fa Zsalugáter: védelem és harmónia egyben

A zsalugáter egy olyan praktikus kültéri árnyékoló, amely tökéletesen összhangban van a nyílászárókkal, így teljes harmóniát képes kialakítani az egész lakással. Jó tudni, hogy a zsalugáter esztétikai szerepén túl nagyon hasznos eleme a háznak, hiszen nyáron a nagy hőségtől, télen pedig a nagy hidegtől óvja meg a lakókat.

A zsalugáter lamellás szerkezetű árnyékoló, a lamellák közötti réseken a levegő és a minimális szűrt napfény be tud áramolni. Spalettának nevezzük azt az árnyékolót, amely nem lamellás, hanem tömör kialakítású, így sem a napfény, sem a levegő nem jut át rajta, és használatával teljes sötétség érhető el a házban.

árnyékolás, árnyékolástechnika, árnyékoló, árnyékolók, rolettaA fa zsalugáternek két fajtája ismert: fix és mozgatható kivitel.

Fix zsalugáter

A fix zsalugáter lényege, hogy a lamellák rögzített állapotban vannak, azok mozgatása nem lehetséges.

Mozgatható zsalugáter

A mozgatható zsalugáter előnyös tulajdonsága a rugalmassága. A lamellái ugyanis mozgathatóak, így kellő mennyiségű fény és levegő is be tud áramolni rajta, amennyiben azt szeretnénk.

Hol célszerű használni a zsalugátereket?

  • árnyékolás, árnyékolástechnika, árnyékoló, árnyékolók, rolettanyílászárók előtt eltolható kivitelben, alsó és felső sínes megvezetéssel
  • íves kialakítású nyílászárókra
  • külső falsíkra rögzítve, kivetés nélküli pántokkal szerelve
  • falkáván belülre kivető pántokkal
  • rolós szúnyoghálóval egybeépítve
  • egy vagy két oldalra nyíló, harmonika rendszerű kivitelben

Egyedi megjelenésű zsalugátert szeretne otthonában? Nincs akadálya. Küldje el igényét, tervét, egyszerű rajzát vagy fényképét e-mailen, szakembereink adnak rá egy személyre szabott árajánlatot!

Kérdése van? Műszaki segítséget kér?

Hívja munkatársunkat most, aki teljes körűen tájékoztatja a részletekről!

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!