1Raktár készleten tartanak nyílászárókat?

Nem, nem rendelkezünk raktár készlettel.

Kizárólag egyedi és szabvány méretre gyártunk és építünk be a nyílászárókat.

21-2 hét alatt tudnak gyártani nyílászárókat?

Nem.

3Milyen határidővel vállalnak munkát?

Műanyag ablakokat általában 3-4 hetes, fa ablakokat 4-5 hetes átfutással. Az íves, alakos (háromszög trapéz vagy sokszög) és színes ablakoknál pedig 4-6 hét gyártási idővel lehet számolni.

4Hogy tudok ingyenes árajánlatot kérni?

Leggyorsabban telefonon vagy válassza az "árajánlat kérés" menüpontot és küldje el az ablak méreteket!

5Vállalnak ingyenes helyszíni felmérést?

Megrendelés esetén igen.

Amennyiben az előzetes árajánlat elfogadása után, a helyszíni felmérésnél mégsem rendelik meg a munkát, abban az esetben kiszállási és felmérési díjat számlázunk ki.

6Nem tudom hogyan kell mérni a nyílászárókat.

Általában külső fal szélességet és falmagasságot kell mérni. Ha ez nem megoldható, akkor nyugodtan mérjen belülről vagy ha mégsem boldogul, "hívjon" és szívesen segítünk

7De mégis mennyi az ára egy ablakcserének?

Minden esetben szükséges telefonon egy részletes igényfelmérés (mennyiség, árnyékolástechnikai kiegészítők, párkányok, takarólécek stb) ahhoz hogy a pontos ablak ár meghatározható legyen.

8Mit tartalmaz egy nyílászáró ára?

Ablakok, erkélyajtók esetében: komplett tok szerkezetet, üveget, működtető vasalatot és kilincset

Bejárati ajtók esetében: komplett tok szerkezetet, üveget, működtető vasalatot és kilincset, alumínium küszöböt, 5 pontos zárszerkezetet, 3 db kulcsot

A nyílászáró ára alap esetben NEM tartalmazza: reluxát, redőnyt, szúnyoghálót, toktoldót (azaz redőny előkészítést), párkányokat, takaró léceket

9Kiegészítőket is tudok rendelni a nyílászárók mellé?

Igen. Igény esetén redőnyöket, szúnyoghálókat, párkányokat, takaróléceket is tudunk biztosítani.

10Megrendeléskor kell-e foglalót fizetnem?

Igen.

Mivel a nyílászárókat egyedi méretek alapján gyártjuk le, az Ön igényeire, házára, lakására szabva, a helyszíni felmérés alapján, így máshová nem tudjuk eladni.

A megrendelőlap, a vállalkozói szerződés aláírása és a foglaló befizetése együttesen szükséges a megrendelés elindításához.

A foglaló mértéke a megrendelésnek az 50%-a.

A végösszeg a munka befejezésekor, az átvételt követően a helyszínen fizetendő.

11Mennyi helyre van szükség az ablakcseréhez?

Általában javasolt az ablak előtt 2 m széles területet szabadon hagyni, minimum annyi helyet hogy a nyílászáró körül két ember kényelmesen tudjon mozogni a szerszámokkal és a szerkezetekkel.

12Hogyan készüljek a nyílászárók beépítésére?

A nyílászárók cseréjének az elkerülhetetlen velejárója, a por és kosz. A takarítást nagyban meg tudjuk könnyíteni, ha a munka megkezdése előtt letakarunk, lefóliázunk mindent, amit lehet. A beépítő kollégák megérkezése előtt, az olyan helyszíneken, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!

13A beépítés után lesz-e kőműves munkám?

A bontás nélküli (tokba építés) ablakcsere, illetve egyes panel épületek esetén kőműves munka nem szükséges. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükségszerű.

14A takaró lécezést, párkányokat külön kell megfizetni?

Igen, amennyiben az ajánlat nem tartalmazza.

15A régi redőnyeimet vissza lehet szerelni az új ablakra?

Ha régi redőny állapota ezt megengedi és a mérete is megfelelő, abban az esetben megegyezés szerint vissza szerelhető, de ezt csak a helyszínen megrendeléskor tudjuk megállapítani.

16Elszállítják a régi kibontott ablakaimat?

Megegyezés kérdése, de az árajánlat nem tartalmazza.

17Jár-e garancia a beépített ablakokra?

Igen, így minden általunk beépített nyílászáróra, árnyékolástechnikai termékekre 1 év teljes körű garanciát vállalunk, illetve nyílászárókra 5 év szavatosságot biztosítunk még, pl: a profil elszíneződésére és vetemedésére!

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!