Hogyan mossuk le nyáron a műanyag nyílászáróinkat a Baranya megyei Vásárosdombón?

Pest megye ablakos, Pest megye redőnyös, Pest megye árnyékolás, Pest megye árnyékolástechnika, redőny szerelés Győr, redőny és szúnyogháló szerelés Győr, árnyékolástechnika Szombathely
Ezek a legjobb árnyékolók a Pest megyei Ócsán
2021-07-18
Somogy megye ablakos, Somogy megye redőnyös, Somogy megye árnyékolás, Somogy megye árnyékolástechnika, ajtó beépítés Tatabánya, akciós nyílászárók Szombathely
Jó műanyag ablakot vagy inkább légkondit vásároljak a Somogy megyei Zamárdiban?
2021-07-25

Az ablakmosás általában tavaszi munka, de néha sajnos nyáron is meg kell ismételni. Elég egy nagyobb zuhé, és máris foltosak lesznek az ablakok, ami azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb le kell mosnunk.

Az ablaktisztítás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságok közé, és mivel még nem vásárolhatunk robotot, muszáj saját magunknak megcsinálnunk. Szerencsére a végeredmény azonnal meglátszik, úgyhogy a makulátlan kilátásért mindenkinek megéri az ablakmosás.

Sajnos nem tudjuk megúszni a folyamatot az olyan Baranya megyei településeken sem, mint amilyen Komló, Sásd, Pécs, Mohács, Dunaszekcső, Szigetvár, Szentlőrinc, Harkány, Siklós, Villány, Sellye, Pécsvárad, Bikal, Mágocs, Szászvár, Bóly, Hidas, Himesháza, Kozármisleny, Pellérd, Vásárosdombó vagy akár Máza.

Nyáron nagyon fontos, hogy figyeljünk a napfényre, mivel ez eléggé megnehezíti a takarítást. Próbáljunk úgy időzíteni, hogy a nap még ne legyen a láthatáron, így nyerünk egy kis időt.

Az első lépés mindig az lesz, hogy a kosz legnagyobb részét eltávolítjuk a műanyag nyílászáróról, ehhez használjunk bő, szappanos vizet. Ilyenkor még nem kell figyelnünk arra, hogy melyik részét éri a víz, minél többet locsolunk ki annál jobb. A pancsolásnak az egyetlen hátránya, ha lakásba is kerül belőle, ezt azért próbáljuk elkerülni.

A legfontosabb lépések

Ha leszedtük a nagyobb koszokat, akkor jöhet az ablaktisztító. Ezt sokan szórófejes kivitelben szerzik be, mások saját magunk készítik el tiszta vízből és pár csepp ammóniából. Ezzel újra áttöröljük a műanyag ablakot, majd jöhet a szárítás.

Sokan újságpapírral esnek neki, de ebben az esetben figyeljünk arra, hogy csak fekete fehér legyen, mivel a színes oldalak rákenődhetnek az üvegre. A tiszta rongy és a konyhai törlőkendő is nagy segítséget tehet, de ha tényleg nem szeretnénk foltokkal találkozni, akkor használhatunk erre a célra kifejlesztett ablaklehúzót is.

Ha az üveggel megvagyunk, akkor utolsó lépésként jöhetnek a párkányok és a keretek. Sose feledkezzünk meg erről a lépésről, mert olyan lesz, mintha semmit sem csináltunk volna. A műanyag ablak keretet könnyedén letörölhetjük vízzel, a fa ablak keretet azonban inkább száraz ronggyal vegyük kezelés alá.

Ha pedig a tavaszi nagytakarítás után csak egy kis utóigazításra vágyunk, akkor nyugodtan ugorjuk át az első lépést, és kezdjük a törölgetéssel. Innentől kezdve újra ragyogni fognak a műanyag ablakok, és őszig nyugtunk lesz.

Vásárosdombó ablakos, Vásárosdombó redőnyös, Vásárosdombó árnyékolás, Vásárosdombó árnyékolástechnika, műanyag ablak árak beépítéssel Nagykanizsa, panel ablakcsere árak Győr

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!