Hogyan takarítsuk le a redőnyeinket a Zala megyei Nagykanizsán?

Tolna megye ablakos, Tolna megye redőnyös, Tolna megye árnyékolás, Tolna megye árnyékolástechnika, nyílászáró akció Pécs, nyílászáró akciók Székesfehérvár
5 érv az Aluplast műanyag ablakok mellett a Tolna megyei Dunaszentgyörgyön
2021-11-21

A redőny takarítása egészen addig könnyű feladatnak tűnik, amíg nem kell a kinti oldalát is letörölgetnünk, és főleg nem a tizedik emeletről. Ennél már csak az a rosszabb, hogy a kinti takarítás sokkal fontosabb a bentinél, úgyhogy nem szabad huzamosabb ideig elhanyagolni.

Mielőtt azonban leírnánk a takarítás titkát, nézzük, hogy mit ne csináljunk soha az olyan Zala megyei településeken sem, mint amilyen Nagykanizsa, Letenye, Lenti, Pusztamagyaród, Nova, Bak, Keszthely, Zalaegerszeg, Zalalövő, Sármellék, Pacsa, Nagykapornak, Hévíz, Zalaszentgrót, Zalakaros, Murakeresztúr, Becsehely, Rédics, Zalaszentbalázs, Hahót, Egervár, Kehidakustány, Zalabér vagy akár Csesztreg.

Ne szereljük ki a redőnyt helyéről!

A redőnyök lamellákból állnak, amik egy előre beállított szerkezetként működnek. Ez a precizitás egy rossz mozdulattól is tönkre mehet, úgyhogy meg se próbáljuk kiszerelni a redőnyt a tokjából.

Ha valaki egész életében redőnyöket szerelt, akkor talán rászánhatja magát, de mi még így sem szoktuk javasolni. A redőny kiszerelése könnyűnek tűnhet, azonban utána precízen kell beállítani, ami az esetek 99 százalékában szerelőt igényel. Ha nem vagyunk szerelők, akkor sokba fog kerülni a redőny takarítása.

Nézzük a redőny belső tisztítását

Valójában ez a lépés a legkönnyebb, főleg, ha az ablak nagyjából alacsonyan helyezkedik el, hiszen ilyenkor létrára vagy fellépőre sincs szükség a redőny tisztításához.

Kezdésnek húzzuk el a függönyöket, tárjuk ki az ablakot, majd engedjük le teljesen a redőnyt. Amikor az egészhez hozzáférünk, akkor nedves ruhával törölgessük át, majd várjuk meg amíg megszárad.

Amennyiben nagyon sokáig vártunk a takarítással, megeshet, hogy a szokásosnál kicsit koszosabb a redőny. Ebben az esetben a nedves ruhával először a nagyobb réteg koszt takarítsuk le a redőnyről, majd utána mossuk át újból.

A redőny külső tisztítása

Ez a nehezebb lépés, főleg, ha panelban élünk, és itt jön az első rossz hír. Ha nem földszinten lakunk, akkor ne próbálkozzunk vele, mivel életveszélyes vállalkozás.

Olyan trükkök léteznek, hogy a másik ablakon keresztül próbáljuk meg kitakarítani, de csak a felmosófejet dugjuk ki az ablakon, a testünk maradjon a lakáson belül. A mai redőnyök többsége öntisztuló anyagból készül, valamint nehezebben koszolódik be, úgyhogy a szerencsésebbeknek ritkán kell takarítania.

Ha az ablak erkélyen van, vagy családi házban élünk, akkor kérjünk meg valakit, hogy zárjon ki minket a takarítás idejére.

Nagykanizsa ablakos, Nagykanizsa redőnyös, Nagykanizsa árnyékolás, Nagykanizsa árnyékolástechnika, redőny szúnyogháló Győr árak, Veszprém redőny szerelés

Hogy mennyibe kerül a műanyag redőny ára? Hívja redőnyös és árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja redőny rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!