Jön a tavasz – hogyan tisztítsuk megfelelően a műanyag ablakainkat, fa nyílászáróinkat a Komárom-Esztergom megyei Kocson?

Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, teli falas ablak, műanyag ablak beépítése fa tokba
Hogyan befolyásolja az esztétika a műanyag nyílászárók beszerzését a Győr-Moson-Sopron megyei Sopronban?
2021-03-14
Bács Kiskun megye ablakos, Bács Kiskun megye redőnyös, Bács Kiskun megye árnyékolás, Bács Kiskun megye árnyékolástechnika, kis faablak, lakásfelújítás belső nyílászáró csere, ablak csere program
Örök dilemma, hogy fa ablakot vagy műanyag nyílászárót válasszak a Bács-Kiskun megyei Tompán?
2021-03-21

A tavasz egyet jelent a közelgő meleggel és a vidámsággal, azonban egyeseknek az évi nagytakarítás is eszükbe jut róla. Amikor ablakmosásról beszélünk, akkor nemcsak az üvegre kell gondolni, hanem az ablakkeretet is tisztítani kell, a műanyag nyílászáróknál és a fa nyílászáróknál egyaránt.

A műanyag ablakok, fa ablakok és a függönyök sem maradhatnak el, úgyhogy nem nevezhető pár perces feladatnak az olyan Komárom-Esztergom megyei településeken sem, mint amilyen Komárom, Kisbér, Tata, Tatabánya, Dorog, Ács, Esztergom, Oroszlány, Nyergesújfalu, Környe, Bábolna, Kömlőd, Bajna, Ácsteszér, Nagyigmánd, Almásfüzitő, Császár, Mocsa, Kocs vagy Szákszend.

Az ablaktisztítás nem annyira egyszerű, általában időigényes és fárasztó. Ráadásul hiába figyelünk oda, előfordulhat, hogy csíkosak maradnak az üvegek. Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor most kell változtatni a szokásainkon, és még a tényleges tavasz beköszönte előtt megtanulni a pontos lépéseket. Ezáltal megkönnyítjük a munkát.

Az egyik legfontosabb szempont, az időpont kiválasztása. Nem vagyunk előrébb, ha pár óra múlva esni kezd az eső, ahogy akkor sem, ha a napsugarak közvetlenül érik a műanyag ablakot, és tisztítószer azonnal megszárad. Ilyenkor nincs időnk lemosni a mosószert, és sehogy nem tudjuk elkerülni a bosszantó csíkokat.

Melyik sorrend az ajánlott?

Ha kiválasztottunk a napot és az órát, akkor mindig kezdjük a párkányok és az ablakkeretek lemosásával. Erre a célra mosogatószerrel kevert vizet használhatunk. Ha inkább a természetes megoldás hívei vagyunk, akkor készítsük el a saját tisztítószerünket szalmiákszeszből. Elég két evőkanálnyi feloldása fél liter vízben, amit utána tiszta vízzel kell leöblíteni.

Figyeljünk arra, hogy fa nyílászáróknál csak olyan anyagot vásároljunk, amit elvisel a fa ablak kerete, és bánjunk okosan a vízzel. Ha itt is házi megoldásra vágyunk, akkor használjunk szódát, iszapolt krétát és szappanpelyhet. Mindig töröljük át tiszta vizes ruhával is, majd kenjük át lenolajjal.

A keretek után jöhet az üveg. Válasszunk ki egy ablaktisztítót, ha lehet, akkor ammónia nélkülit. Kerüljük az újságpapírt, mivel beszínezheti az üveget, és a leszakadó darabkák rászáradhatnak.

A papírtörlővel hasonló gondunk lehet, így a legjobb megoldás a mikroszálas törlőkendő marad, ráadásul ezt többször is fel lehet használni. Ha szeretnénk természetes anyagokat használni, akkor tartsunk kéznél ecetet is.

Kocs ablakos, Kocs redőnyös, Kocs árnyékolás, Kocs árnyékolástechnika, tatabanya műanyag ablakok, biztonsági műanyag bejárati ajtók, egyedi műanyag bejárati ajtó, műanyag nyílászárók árak

Hogy mennyibe kerülnek a fa nyílászárók, műanyag bejárati ajtók, fa ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés