Jön a tavasz, jön a műanyag nyílászáró nagy takarítása Veszprém megyei Ajkán

Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, zsanéros szúnyoghálós ajtó Székesfehérvár árak, műanyag szúnyoghálók, szúnyogháló Siófokon
Melyik a legjobb szúnyogháló a Vas megyei Nádasdon?
2022-05-04
Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika
Mikor érdemes felszerelni az alumínium keretes szúnyoghálót a Győr-Moson-Sopron megyei Beleden?
2022-05-11

Az egyik legmegerőltetőbb házimunka az ablakpucolás. Bármennyire is rajongunk a rendért és a tisztaságért, ezt a feladatot senki sem szokta szeretni.

Nem számít, hogy ezek a konyha, az étkező vagy a nappali ablakai, a legtöbben inkább halogatják az olyan Veszprém megyei településeken sem, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona.

Az sem segít a helyzeten, hogy a fárasztó takarítás után mindig marad pár bosszantó folt.

A legolcsóbb termékek a gyors ablaktisztításhoz

Igen, ma már nem kell sok pénzt költeni ahhoz, hogy ablakok tökéletesen nézzenek ki. A műanyag nyílászárók tisztításának egyszerű módja a kávéfilterek használata. A szupermarketben kapható kávéfilterek nem karcolják meg az üveget, és lehetővé teszik az ablakok hatékony tisztítását. Igaz, hogy ez egy manuális folyamat, de segít abban, hogy hosszabb ideig ragyogjanak, mindezt csíkmentesen!

Ami a tisztítószert illeti, több lehetőség közül választhatunk. Az egyik természetes ablaktisztító szer, amely mindig nyerő, a fehér ecet. Fehér ecetet keverjünk össze három rész forró vízzel, és kész! Ha nem szeretnénk, hogy túlságosan ecetszagú legyen, adhatunk hozzá egy kis citromlevet. A könnyebb tisztítás érdekében használjunk szórófejes flakont, és fújjuk a keveréket az ablakokra.

Tanácsok a gyors nyílászáró takarításhoz

Válasszunk olyan opciókat, amelyek nem karcolják meg a műanyag ablak üvegét. Ezek lehetnek kávéfilterek, mint fentebb említettük, vagy mikroszálas kendők.

Előzetesen válasszuk ki a napot, amikor az ablakokat tisztítani fogjuk. Bár ez butaságnak tűnhet, de nem az. Az ablakokat jobb száraz és felhős napon tisztítani. Ha tűz a nap, a tisztítószer a vártnál hamarabb szárad meg, és biztosan csíkot hagy maga után.

Ne felejtsük el először eltávolítani a szennyeződéseket. Ugyanúgy, mint felmosás előtt, tüntessük el a port puha kefével vagy porszívóval.

Végül, de nem utolsó sorban: ne egyszerre. Ha felosztjuk a munkát, akkor nem lesz annyira nehéz nekiállni. Itt érdemes megjegyezni, hogy egyesek éppen fordítva működnek, és inkább gyorsan letakarítják az összes műanyag ablakot. Bár ez attól is függ, hogy mekkora üvegfelülettel kell számolnunk.

Ajka ablakos, Ajka redőnyös, Ajka árnyékolás, Ajka árnyékolástechnika, Pécs nyílászárók beépítése, Pécs panel ablakcsere, Pécs panel lakás ablak árak

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!