Kétrétegű vagy háromrétegű Aluplast műanyag ablakot vegyek a Fejér megyei Rácalmáson?

Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, redőny szúnyogháló Zalaegerszeg, redőny reluxa Tatabánya, szúnyogháló Győr
Van, aki a belső árnyékolóra, és van, aki a külső árnyékolóra esküszik, de melyik jobb a Zala megyei Csesztregen?
2021-10-17
Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, fa kétszárnyú bejárati ajtó pápa, kétszárnyú fa bejárati ajtó pápa
Tanuljunk a passzívházaktól, avagy a fa nyílászárók fontossága a Vas megyei Jánosházán
2021-10-24

A kétrétegű üvegezés ma már teljesen megszokott technológiának számít, és minden épületben kötelező. A kétrétegű ablakok kettő darab üveglapból állnak össze, melyek között gázzal van feltöltve a tér.

A háromrétegű ablak leginkább az új építésű házaknál található, és értelemszerűen itt már három darab üveglapot kapunk, amik között szintén gáz található. Lényegében mind a két ablak megfelel az előírásoknak, de nem mindenhol alkalmazhatjuk őket ugyanúgy.

Az alábbi szempontok segítenek a döntésben az olyan Fejér megyei településeken is, mint amilyen Sárbogárd, Cece, Polgárdi, Dunaújváros, Székesfehérvár, Bicske, Velence, Gárdony, Lovasberény, Mór, Pákozd, Kápolnásnyék, Enying, Ercsi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony, Csákvár, Lajoskomárom, Lepsény, Kulcs, Sárosd, Szabadbattyán, Csór vagy Pusztavám.

Hőszigetelés

Ha a kétrétegű nyílászáró kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, akkor képzeljünk el három üveget! Nem véletlen, hogy a vásárlásnál megjelenített U érték egyre alacsonyabb, vagyis a hőszigetelés is folyamatosan nő.

Az U érték mindig az ablak hőáteresztő képességét adja meg, és a szabály úgy mondja ki, hogy minél kisebb a szám, annál jobb az ablakunk. Miközben a duplaüveges modellek 2-es számot kapnak, addig a háromrétegű 1,5-nél kisebb is lehet. Ez a különbség főleg akkor érződik, amikor a régi, leharcolt nyílászárókat cseréljük ki.

Árak

Vásárlásnál nagyon fontos szempontnak számítanak az árak. A kétrétegű ablak kevesebb üveggel jár, tehát sokkal olcsóbb lesz. A háromrétegűnél tehát több lesz a nyílászáró anyagköltsége, hiszen több üvegre van szükség hozzá.

A három darab üveg a súlyon is változtat, tehát a szállítási díj is növekszik, illetve a nyílászáró vasalatának is nagyobb súlyt kell megtartania. Viszont nem minden lakás falazata tudja megtartani a megnövekedett súlyt, úgyhogy vannak olyan régebbi épületek, ahova csak a kétrétegű nyílászáró mehet. Az a legjobb, ha egy szakember ezt még a vásárlás és nézelődés előtt ellenőrzi számunkra.

A modern ablakok előnye

A rétegek kiválasztásakor azt kell észben tartani, hogy az épületek leggyengébb pontja az ablak szokott lenni. Minél több ablak van, annál nagyobb felületen veszítünk a benti melegből. Minél erősebben süt a nap, annál melegebb lesz a benti hőmérséklet. Szerencsére a modern két- és háromrétegű ablakok esetén ez a probléma már nem áll fenn, több fokot is nyerhetünk a kinti időjáráshoz képest.

Innentől kezdve csak azt kell eldöntenünk, hogy mennyi extra súlyt bírnak el a falak, és hogy mennyit bír el a pénztárcánk.

Rácalmás ablakos, Rácalmás redőnyös, Rácalmás árnyékolás, Rácalmás árnyékolástechnika, ablak gyártó Székesfehérvár, műanyag nyílászáró Bonyhádon, ablak ajtó komló, ablak Gyenesdiás

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!