Kinek való a fa ablak és kinek a műanyag nyílászáró a Baranya megyei Szentlőrincen?

Pest megye ablakos, Pest megye redőnyös, Pest megye árnyékolás, Pest megye árnyékolástechnika, Pécsi nyílászárócsere vállalkozás, Pécsi panel ablak gyártók, prémium üveges kültéri ajtók Pécs
Hogyan befolyásolja az életünket a minőségi Aluplast műanyag ablak a Pest megyei Érden?
2022-05-22
Somogy megye ablakos, Somogy megye redőnyös, Somogy megye árnyékolás, Somogy megye árnyékolástechnika, új nyílászáró árak, váltószárnyas ablakok, ablak gyártás Pécs
A műanyag bejárati ajtó vásárlásának lépései a Somogy megyei Kadarkúton
2022-05-29

Az ablakok energiahatékonysága a választott anyagtól is függ. Ahhoz, hogy egyik vagy másik anyagot válasszuk, figyelembe kell vennünk a hő-, hang- és biztonsági szigetelés szintjét, amelyet el akarunk érni a nyílászáróval, valamint a ház helyzetét és az éghajlatot. Szerencsére ma már a műanyag és a fa ablakok is nagyszerű hőszigetelők.

De akkor hogyan döntsük el, hogy melyik való nekünk az olyan Baranya megyei településeken, mint amilyen Komló, Sásd, Pécs, Mohács, Dunaszekcső, Szigetvár, Szentlőrinc, Harkány, Siklós, Villány, Sellye, Pécsvárad, Bikal, Mágocs, Szászvár, Bóly, Hidas, Himesháza, Kozármisleny, Pellérd, Vásárosdombó vagy akár Máza?

A műanyag ablakok

Műanyag ablakok: A műanyag egy olyan anyag, amely sóból (57%) és nyersolajból (43%) származik. Eredete a szén, a hidrogén és a klór kémiai kombinációjából származik, amelyet polivinil-kloridnak, azaz PVC-nek neveznek. Fő jellemzője, hogy elektromosan és hőben nem vezető anyag, ami természeténél fogva jó szigetelővé teszi.

A műanyag ablak hőszigetelési együtthatója 0,17. A légkamrák rendszere és a hideg és a hőszigetelő tulajdonságai elérik, hogy az ablak télen és nyáron is kellemes hőmérsékletű legyen, tehát a használatával energiát takaríthatunk meg.

Előnye:

  • Nagy tartósság, a becsült átlagos élettartam 50 év.
  • A külső hatások (szennyezés, sótartalom, maró hatású anyagok, páratartalom, napsugárzás…) nem befolyásolják.
  • Nagyon alacsony karbantartási igény: a fém szerelvényeket és mozgó alkatrészeket zsírozni kell, hogy megfelelően működjenek anélkül, hogy elveszítenék tulajdonságaikat.
  • Könnyen tisztítható: mind a műanyag ablak profilok, mind a tömítések és az üvegezés vízzel és szappannal mosható.

A fa ablakok

Fa ablakok: A fa növényi eredetű nyersanyag. Megújuló erőforrás, szerves, újrahasznosítható és nagyon könnyen megmunkálható, valamint kiváló szigetelőanyag.

A fa nyílászáró a maga részéről 0,21 együtthatóval rendelkezik, így természeténél fogva hőszigetelő elem, amely meleget és kényelmet biztosít, ugyanakkor hatékonyan megakadályozza a hőhidak kialakulását.

Előnye:

  • Magass élettartam: megfelelő karbantartás mellett nagy tartóssággal rendelkezik.
  • Karbantartás: nagyon különös gondosságot igényel a penész, a rovarok vagy az idő múlása miatti romlás elkerülése érdekében. Erről azonban csak évente egyszer kell gondoskodni.

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!