Külső vagy belső árnyékolás a Tolna megyei Bonyhádon? Esetleg mindkettő?

Somogy megye ablakos, Somogy megye redőnyös, Somogy megye árnyékolás, Somogy megye árnyékolástechnika, műanyag ablak beépített redőnnyel, napsugaras műanyag bejárati ajtó
Miért fontos a márka a Somogy megyei Barcson, ha a műanyag nyílászárókról van szó?
2022-04-20
Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, panel bejárati műanyag ajtó Pécs, műanyag bejárati ajtó Kömmerling, ablakcsere Kádárta
Tényleg a műanyag ablakok miatt penészesedik belül a falam a Zala megyei Nován?
2022-04-27

Amikor a külső árnyékolók között válogatunk, akkor rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre. Ezek a legfelkapottabbak:

 • redőny
 • napellenző
 • állványos napellenző
 • zsalúzia
 • lamellás árnyékoló
 • pergola
 • napvitorla

A beltéri árnyékolásnál is hasonló listát tudunk összeállítani, amik különböző előnyökkel és hátrányokkal szolgálnak. Ezek a legfelkapottabbak:

 • szalagfüggöny
 • roletta
 • reluxa
 • sávroló
 • függöny

Egy cikkben nem lehet mindet kielemezni, úgyhogy a felhasználók kedvencét mutatjuk be, amelyet rengetegen használnak az olyan Tolna megyei településeken is, mint amilyen Dombóvár, Bonyhád, Szekszárd, Bátaszék, Tamási, Iregszemcse, Nagymányok, Gyönk, Hőgyész, Paks, Dunaföldvár, Tolna, Nagydorog, Simontornya, Kurd, Kaposszekcső, Kocsola, Nagykónyi, Pincehely, Szedres, Báta, Dunaszentgyörgy, Bölcske vagy Madocsa.

Minden bizonnyal a redőny és a szalagfüggöny az örök kedvencek, már amikor árnyékolásról van szó.

A redőnyök a legjobb kültéri árnyékolók

A redőnyök tradicionális árnyékolónak nevezhetőek, amik a régi és a modern házakhoz is ugyanúgy passzolnak. Bár vannak olyan épületek, ahol nem lehet őket elhelyezni, a legtöbb lakásban és házban tökéletesen megfelelnek.

A redőny legnagyobb előnye, hogy télen és nyáron is védi az ablakokat, így többfunkciósnak nevezhető. Elég, ha teljesen lehúzzuk, és máris kész a nappali sötétség, miközben a nyílászáró üvegét is védjük a tűző napsugaraktól vagy a téli orkánoktól.

A redőnyök kategóriáján belül több megoldás is létezik. Vannak belső és külső tokos redőnyök, választhatunk motorral rendelkező redőnyt, létezik alumínium redőny és műanyag, és még tovább sorolhatnánk. Egy azonban biztos: a redőny nagyszerű választás a külső árnyékoláshoz.

A szalagfüggöny a kedvenc belső árnyokoló

A szalagfüggöny divatos, praktikus, lamellás. A felszerelése és a működése is egyszerű, modern stílust kölcsönöz a lakásnak. A textilcsíkok függőlegesen lógnak, és könnyedén szabályozhatjuk a fény bejutását. Szerelhető ablaknyílásba, mennyezetre, egyenes síkra, ferde síkra, egyszóval bárhova.

A szalagfüggöny működtetése általában kézi úton történik, de akár választhatjuk a motoros meghajtást is. A legnagyobb előnye pedig a designban rejlik, mivel a szalagfüggöny anyaga tovább fokozhatja a lakás esztétikai élményét.

És hogy lehet-e mindkettőt használni? Természetesen! A belső és külső árnyékolók nem zárják ki egymást.

Hogy mennyibe kerül az árnyékoló ára? Hívja árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja árnyékolója rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!