Miért mondjuk, hogy a műanyag ablak környezetbarát a Tolna megyei Bátaszéken?

Somogy megye ablakos, Somogy megye redőnyös, Somogy megye árnyékolás, Somogy megye árnyékolástechnika, műanyag redőny árak Pécs, műanyag redőny Siófok
Milyen szúnyoghálókkal küzdjünk a szúnyogok ellen a Somogy megyei Kaposváron?
2022-07-06
Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, Soltvadkert kétszárnyas bejárati ajtó, Soltvadkert műanyag nyílászárók
Egy jó műanyag bejárati ajtóval elkerülhetjük a betörőket a Zala megyei Keszthelyen is
2022-07-13

A műanyag ablakok használata csökkenti a villamosenergia-fogyasztást és a légkörbe kerülő széndioxid-kibocsátást. A műanyag szén, hidrogén és klór kémiai kombinációja, összetevői nyersolajból és sóból származnak.

A PVC a legkevésbé olajfüggő műanyag, jelenleg a teljes olajfogyasztásnak csupán 4%-át használják fel műanyag előállítására, és ennek csupán egy nyolcada felel meg a PVC-nek.

Nem véletlen, hogy ezek a nyílászáró ipari termékek az utóbbi években az egyik legszélesebb körben használt termékek közé tartoznak, mivel az anyag egyedülálló tulajdonságai, például a hőszigetelés, a műanyag ablakokat jó minőségű termékké teszik.

A műanyag ablakok ráadásul teljes egészében újrahasznosíthatók, ami az olyan tulajdonságainak köszönhető, mint a könnyű átalakíthatóság és a hőre lágyulás.

Valójában az újrahasznosítás olyan régi, mint maga a gyártás, amely 1931-re nyúlik vissza. Emellett ma többféle újrahasznosítási módszer létezik, ott van a mechanikai, a kémiai és a fizikai-kémiai újrahasznosítás is.

Nem hiába váltak ilyen népszerűvé a műanyag nyílászárók az olyan Tolna megyei településeken is, mint amilyen Dombóvár, Bonyhád, Szekszárd, Bátaszék, Tamási, Iregszemcse, Nagymányok, Gyönk, Hőgyész, Paks, Dunaföldvár, Tolna, Nagydorog, Simontornya, Kurd, Kaposszekcső, Kocsola, Nagykónyi, Pincehely, Szedres, Báta, Dunaszentgyörgy, Bölcske vagy Madocsa.

A műanyag ablakok életciklusa

A műanyag nyílászárók életciklusát és a kapcsolódó környezeti hatásokat alaposan tanulmányozták. Ez lehetővé teszi annak megerősítését, hogy a műanyag ablak az egyik olyan anyag, amely döntően hozzájárul a modern társadalom fenntartható fejlődéséhez. Nem meglepő, hogy a PVC az építőiparban, a vízellátásban, az egészségügyben és a közlekedésben is nélkülözhetetlenné vált.

A műanyag ablakok újrahasznosításával kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy az ablakok körülbelül 82%-a kerül vissza a polcokra, a fennmaradó 18% pedig olyan hulladék, amely más eljárásokkal is felhasználható (üveg, fémek stb.).

Ráadásul, ha egy jó minőségű műanyag ablak élettartama 30-50 év, akkor ez az anyag akár 10-szer is újrahasznosítható. Ez azt jelenti, hogy több mint 350 éves élettartamú ablakokat építhetünk!

Az is külön előny, hogy egyre több vállalat aggódik a környezetvédelem miatt, valamint ennek az építőiparban manapság oly széles körben használt anyagnak a begyűjtése és újrahasznosítása miatt.

Bátaszék ablakos, Bátaszék redőnyös, Bátaszék árnyékolás, Bátaszék árnyékolástechnika, redőnyös ablak ár, redőnyös ablak ár Győr, Siófok műanyag ablak

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!