Mikorra időzítsük be a régi fa ablakok cseréjét a Veszprém megyei Lovászpatonán?

Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, redőny készítő Keszthely, Balatonföldvár árnyékolás, árnyékolástechnika Pécs
Az alumínium redőny előnyei és hátrányai a Vas megyei Vasváron
2021-09-15
Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, Kisláng ablak
Mit jelent a Decco műanyag nyílászárók U értéke a Győr-Moson-Sopron megyei Nyúlon?
2021-09-22

Ha ezt a cikket olvasod, akkor minden bizonnyal már tapasztaltad, hogy elérkezett az ablakcsere ideje. A pár évtizeddel ezelőtti fa ablak mára kicsit megvetemedett, az ablakok alatt befúj a szél, és talán a színe sem régi már.

Minden bizonnyal jó pár téllel ezelőtt elkezdted mondogatni, hogy bizony cserélni kéne az ablakokat, de aztán mindig a következő évre tolódott. Amennyiben már árakat is nézel, az azt jelenti, hogy az összes problémát egyszerre tapasztaltad, és úgy döntöttél, hogy nem bírsz ki még egy telet a régi fa ablakokkal.

Az érzés ismerős lehet bárki számára az olyan Veszprém megyei településeken is, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona.

Elég a javítás?

Legyen szó akár üvegezésről, szigetelésről vagy teljes nyílászáró cseréről, az ablak korszerűsítése előtt meg kell vizsgálni bizonyos szempontokat. A legelső lépés a régi fa ablak állapotának a felmérése.

Lehet, hogy minden évben figyeltél a festésre és a karbantartásra, így egy ügyes asztalos is segíthet új szigetelőgumit ragasztani, és egy kicsit csiszolni rajta. Ez olcsó befektetésnek számít, és biztosan nyersz vele pár évet a fa ablakok számára.

Üvegcsere

Ha ennél nagyobb a baj, akkor muszáj drágább lehetőséget keresni, mint például az üvegcsere. Egyesek úgy gondolják, hogy pár nap alatt ki tudják cserélni a régi ablak üvegeit, és akár hármat is be tudnak illeszteni a helyére, azonban nem biztos, hogy jobban járunk vele.

Arra is érdemes figyelni, hogy a régi faszerkezetű ablak nem igazán szokta elbírni a súlyos üveget, tehát éppen mi fogjuk tönkretenni. Sajnos nem lehet a végtelenségig javítgatni, úgyhogy csak egy lépés maradt hátra: a teljes ablakcsere.

Ablakcsere

Az esetek nagy részében az egész ház nyílászáróit ki kell cserélni, ami hosszas tervezést igényel, mivel nem nevezhető olcsó mulatságnak. Gondolj arra, hogy egy hosszú távú befektetésbe kezdesz, ami a fűtési szezonkor visszahozza az árát, mivel nem kell a süvítő széltől tartanod.

Ha pedig eldöntötted, hogy végre te is nekiállsz az ablakcserének, akkor késő tavasztól az ősz elejéig bármikor elkezdheted. Ma már nem kell félni a téli hidegben végzett ablakcserétől sem, mivel a nulla fokos hőmérsékletben is problémamentesen lehet dolgozni, úgyhogy ne várj még egy évet a nyílászáró cserével!

Lovászpatona ablakos, Lovászpatona redőnyös, Lovászpatona árnyékolás, Lovászpatona árnyékolástechnika, fa nyílászárók gyártása Pécs, fa nyílászárók gyártása Székesfehérvár

Hogy mennyibe kerül a fa nyílászárók, fa ablakok, fa bejárati ajtók ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet Fa nyílászárókat, fa ablakokat, fa bejárati ajtókat cserélni bontás nélkül.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!