Minőségi műanyag nyílászárókkal a penész ellen a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonmagyaróváron is

Veszprém megye ablakos, Veszprém megye redőnyös, Veszprém megye árnyékolás, Veszprém megye árnyékolástechnika, székesfehérvári ablak gyártók, műanyag ablak csere Pécsen
Az ablakcsere menete lépésről lépésre a Veszprém megyei Tihanyban
2021-07-04
Szúnyoghálók típusai – készüljünk fel a bogárinvázióra a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren is
2021-07-11

Penész. Ha meghalljuk ezt a szót, akkor minden bizonnyal szeretnénk kiszaladni a világból. Hát még akkor, ha pont a mi lakásunk jelenik meg!

De vajon mi áll a probléma hátterében? Hogyan védekezhetünk ellene az olyan Győr-Moson-Sopron megyei településeken, mint amilyen Sopron, Kapuvár, Csorna, Mosonmagyaróvár, Győr, Nyúl, Mezőörs, Fertőszentmiklós, Tét, Pannonhalma, Lébény, Beled, Bőny, Sopronhorpács, Veszprémvarsány, Gönyű, Abda, Vámosszabadi vagy Hédervár?

Úgy tartják, hogy az emberek több mint a fele allergiás valamire, az allergének listáján pedig egészen előkelő helyen szerepel a penész. Igazából sokat tehetünk az egészségünkért, ha tökéletesen záródó műanyag nyílászárókat építünk be, ami nem mellesleg a hang- és hőszigetelésben is segíteni fog.

Mi okoz penészt?

Biztosan mindenki találkozott már olyan jelenséggel, amikor reggelente az ablakról szó szerint csorog a víz, és ha nem fűtünk és szellőztetünk rendszeresen, akkor nemcsak a festék fog felázni, hanem a penész is megjelenik. Ezek a gombák irritálják a szemet, a tüdőt és a nyálkahártyát, még akkor is, ha amúgy nem vagyunk rá érzékenyek.

Sokszor hallani, hogy ablakcsere után jelentek meg a gombák, azonban ilyenkor a hiba nem az ablakban van. A minőségi műanyag nyílászárók mindig teszik a dolgukat, tehát a probléma gyökere máshol lapul. Hol?

Az okokat általában a falakban kell keresni, pontosabban a hőhidas szerkezetben. Igen, biztosra vehetjük, hogy az ablakcsere után is fellépő penész a fal hibája, mivel ezen ugyanúgy kicsapódik a pára. Éppen ezért sokszor nem elegendő új nyílászárót vásárolni, hanem a falakat is szigetelnünk kell.

Gyors megoldás

Amennyiben nem tudunk ennyi pénzt szánni a felújításra, akkor még mindig van pár extra megoldás. Sokat segíthet a szellőztető behelyezése, ami csak akkor engedi be a kinti levegőt, ha bent magasabbá válik a páratartalom. Egy ilyen okos készülék minden lakásban jól jön, főleg, ha sokat mosunk és teregetünk.

A régi ablakok szigetelése és felújítása általában többe kerül, mint az új beszerzése, ezért csak ideiglenes megoldás lehet. Az egyetlen előnye, hogy kevesebb felfordulással jár, és a rendszeres szellőztetéssel egy darabig magunk is visszaszoríthatjuk a penész megjelenését. Ha azonban a fűtési számlánkból is szeretnénk lefaragni, akkor válasszuk a minőségi műanyag nyílászárókat.

Mosonmagyaróvár ablakos, Mosonmagyaróvár redőnyös, Mosonmagyaróvár árnyékolás, Mo-sonmagyaróvár árnyékolástechnika, biztonsági ajtók Tatabánya, műanyag ablak gyártás komló

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!