Mit kell tudni a Decco 70 és a Decco 82 műanyag ablakról? Melyiket válasszam a Somogy megyei Balatonföldváron?

Baranya megye ablakos, Baranya megye redőnyös, Baranya megye árnyékolás, Baranya megye árnyékolástechnika, árnyékolástechnika Székesfehérvár, redőny készítés baja, székesfehérvári redőny
Redőnyök fajtái – melyik redőny típust válasszuk a Baranya megyei Pellérden?
2021-06-13
Tolna megye ablakos, Tolna megye redőnyös, Tolna megye árnyékolás, Tolna megye árnyékolástechni-ka, minőségi ajtó Siófok, Pécs ablak technológia, Pécsett műanyag ablak beépítés
A borovi fa nyílászárót nem fogja megbánni a Tolna megyei Nagykónyiban se
2021-06-20

A nyílászárók kiválasztásakor az ablakok nagyon fontos szerepet játszanak. A szakemberek szerint a hőszigetelés nagy részétől búcsúzhatunk el akkor, ha nem minőségi ablakokat építünk be, ami egyet jelent a magasabb fűtésszámlával és a Földünk szennyezésével is.

De milyen lehetőségeink vannak a műanyag nyílászárók esetében az olyan Somogy megyei településeken, mint amilyen Barcs, Kadarkút, Kaposvár, Nagyatád, Böhönye, Iharosberény, Mosdós, Igal, Tab, Ságvár, Marcali, Balatonfenyves, Fonyód, Balatonlelle, Csurgó, Balatonboglár, Balatonföldvár, Zamárdi, Siófok, Nagybajom, Balatonmáriafürdő, Balatonszentgyörgy, Somogybabod vagy éppen Lengyeltóti?

Decco 70 műanyag ablak

A Decco 70 műanyag nyílászáró profil több mint 20 éve van jelen az építőiparban, így biztosak lehetünk a minőségben. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai azt mutatják, hogy a garanciától sem kell tartanunk, mivel az Európai Uniós szabályok szigorú ellenőrzése mellett készül.

A Decco 70 műanyag ablak kiváló hang- és hőszigetelő, amihez a nevéből adódó 70 mm-es beépítési mélység is hozzájárul. Ehhez kapjuk meg a 6 légkamrás nyílászárókat a hozzájuk illeszkedő szigetelőgumikkal. Amennyiben inkább színes szerkezetet szeretnénk, akkor fekete gumikat kapunk, ami biztosítja a modern dizájnt is.

A Decco 70 ablak alapanyagai jó minőségűek, ellenállnak az extrém időjárásnak és az egyre erősödő UV sugárzásoknak is, hála a nagy szilárdságú műanyagnak. Az öt standard szín mellé más árnyalatokat is választhatunk, azonban ilyenkor mindig számolni kell a hosszabb gyártási idővel.

Decco 82 műanyag nyílászáró

Ha az olcsóbb Decco 70 műanyag ablak ilyen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, akkor mit tud a Decco 82 műanyag nyílászáró? Ez a profil szintén évtizedek óta jelen van a piacon, így nem kell kevesebb tapasztalattól vagy rosszabb minőségtől tartani. Éppen ellenkezőleg! Az Uniós szabványok biztosítják, hogy csak és kizárólag a legjobbat kapjuk a pénzünkért cserébe.

A Decco 82 műanyag ablak kiváló hang- és hőszigetelő, amiért a 81 mm-es beépített mélység felel. Ez teszi megbízhatóvá és strapabíróvá is, nem kell attól félnünk, hogy egy nagyobb vihar kikezdhet az ablakunkkal. Ráadásul a profilhoz 7 légkamra is tartozik, amik szinte minden esetben szürke szigetelőgumival kerül forgalomba.

A Decco 82 műanyag nyílászáró többféle üvegezéssel is kérhető, attól függően, hogy milyen környezeti körülményeknek és milyen személyes igényeknek kell megfelelnie. Mégis, általánosságban elmondható, hogy háromrétegű üveggel szokták gyakrabban megrendelni.

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!