Néhány ok, amiért a műanyag ablakok árai jobbak, mint a fa nyílászárók árai a Zala megyei Lentiben is

Tolna megye ablakos, Tolna megye redőnyös, Tolna megye árnyékolás, Tolna megye árnyékolástechnika, különleges aranytölgy bejárati ajtó, sarokmerevített műanyag ajtó, műanyag ajtó készítés méretre, egyedi bejárati ajtók fa
Hová ajánljuk a műanyag bejárati ajtót és hová a borovi fa bejárati ajtót a Tolna megyei Szekszárdon?
2019-11-20
Fejér megye ablakos, Fejér megye redőnyös, Fejér megye árnyékolás, Fejér megye árnyékolástechnika, 130x160 műanyag ablak cseresznye színben, milyen ablakot érdemes venni, műanyag nyílászárók árai
A Fejér megyei Csóron sem kell félni, hogyha télen állunk neki a műanyag ablakcserének, fa nyílászáró cserének
2019-11-27

A műanyag ablakokkal kapcsolatban rengeteg tévhit kering az interneten. Sokan úgy gondolják azért olcsóbbak, mert minőségileg is elmaradnak a klasszikus fa ablakoktól.

Szerencsére minőségbeli okok nem vezetnek az árkülönbözetekhez, inkább a gyártási módszerek különbözősége az, amely befolyásolhatja a műanyag nyílászáró vagy a fa ablak árát.

A műanyag nyílászárók gyártása ugyanis jóval egyszerűbb és gyorsabban előállíthatóak, mint a fa nyílászáróké.

Éppen emiatt pedig a műanyag nyílászárók ára is kedvezőbb lesz, az olyan Zala megyei településeken is, mint amilyen Nagykanizsa, Letenye, Lenti, Pusztamagyaród, Nova, Bak, Keszthely, Zalaegerszeg, Zalalövő, Sármellék, Pacsa, Nagykapornak, Hévíz, Zalaszentgrót, Zalakaros, Murakeresztúr, Becsehely, Rédics, Zalaszentbalázs, Hahót, Egervár, Kehidakustány, Zalabér vagy akár Csesztreg.

Továbbá természetes, hogy azoknak a műanyag nyílászárók ára jóval alacsonyabb, amelyeket nagy mennyiségben és gyorsabban is képesek elkészíteni, mint a több időráfordítást és több munkát igénylő fa nyílászárókat.

A fa ablakok gyártásához ugyanis több idő, munka, előkészület és szakértelem szükségeltetik.

A műanyag ablakok esetében azonban az árak inkább függnek az ablakok méretétől, légkamrák számától vagy az üveg típusától, hiszen maga az alapanyagok gyártása jóval olcsóbb, így az extra kiegészítők, azok, amelyek emelhetnek a költségeken.

Miért olcsóbb a műanyag ablak?

Az alapanyagokat tekintve a műanyag nyílászárók esetében olcsó az előállítás. Az extra funkciók tehát a légkamrák száma vagy a bukó és résszellőző funkciók azonban növelhetik az ablakok költségeit.

Ezek a költségek sok esetben még mindig olcsóbbak, mint egy fa nyílászáró esetében. A légkamrák száma fontos tényező, hiszen szorosan összefügg a hőszigetelés képességével és a stabilitással, így mindenképp 5-7 kamrás műanyag ablakok ajánlottak megvételre. Sok esetben tehát nem érdemes még többet spórolni a műanyag ablakokon sem.

A fa ablakok esetében már maga az alapanyag is jóval drágább műanyag ablakoknál, amelyet tovább fokozhat fa fajtája és minősége is. Továbbá fontos tényező, hogy a gyártási folyamatok is másabbak, hiszen gyakoribb a hiba lehetőség, ezért jóval nagyobb odafigyelésre szorulnak a fa ablakok elkészítése.

Lenti ablakos, Lenti redőnyös, Lenti árnyékolás, Lenti árnyékolástechnika, ablak vásárlás és beépítés egybe, ablakok vásárlása, borovi ablak árak, fürdőszoba ablak árak

Tovább növelheti még az eladási költségeket a szúnyoghálók és az árnyékolók kiválasztása is. Az eladási árakat tekintve, a műanyag ablakok minősége cseppet sem marad le fa nyílászáróktól, így bátran választhatják otthonukba.

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!