Ön már védi otthonát a rovarok ellen? A prémium alumínium keretes szúnyoghálóval ez gyerekjáték a Fejér megyei Bodajkon is

Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, felhúzhatós szúnyogháló Győr, fix műanyag szúnyogháló Székesfehérvár
Mit csináljunk a szúnyoghálókkal télen a Zala megyei Letenyén? Érdemes leszedni?
2022-01-02
Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, szúnyogháló ablakra Zalaegerszeg, szúnyogháló szfvár, szúnyogháló Győr
Miért érdemes szúnyoghálót vásárolni a Vas megyei Bükkön?
2022-01-09

Szúnyogok, csótányok, legyek, darazsak és a lista egyre bővül. Ezek az idegesítő és néha bosszantó, esetleg fájdalmas élőlények sokszor az ablakon keresztül lépnek be a lakásba, és onnantól kezdve nem akarnak kimenni.

Mit tehetünk ellenük az olyan Fejér megyei településeken, mint amilyen Sárbogárd, Cece, Polgárdi, Dunaújváros, Székesfehérvár, Bicske, Velence, Gárdony, Lovasberény, Mór, Pákozd, Kápolnásnyék, Enying, Ercsi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony, Csákvár, Lajoskomárom, Lepsény, Kulcs, Sárosd, Szabadbattyán, Csór vagy Pusztavám?

Fahéj és boróka

Az egyik legjobb természetes módszer a fahéj felhasználása. Nyugodtan szétszórhatjuk a fahéjport a lakásban, vagy felhasználhatjuk a fahéjolajat az apró rések bekenéséhez. A fahéj mellett a borókát sem szokták szeretni, amit szintén azokra az apró lyukakra kell szórni, ahol a milliméteres rovarok szoktak megbújni. Amikor a bogarak megérzik a fahéj és a boróka illatát, akkor azonnal menekülni fognak.

Csili és más fűszerek

A porrá zúzott csilipaprika nemcsak az ételben finom, hanem nagyszerű rovarirtó. Az a legjobb, ha vízben oldva használjuk, majd egy szivacs segítségével elkenjük a kritikus helyeken. Az erős fűszerekben található kapszaicint nem szeretik a rovarok, így szinte azonnal elköltöznek. Csak arra kell figyelni, hogy a gyerekek és a háziállatok ne érjék el.

Babérlevél és paradicsom

Ha valami elűzi a rovarokat, az a babérlevél. Elég, ha szétmorzsoljuk és szétszórjuk a lakásban, a belőle származó illőolaj az összes nyári rovart elijeszti majd. A paradicsompalánták szintén hasonlóan működnek, később pedig a piros termést is megehetjük. Külön meg kell jegyezni, hogy a paradicsom a pókok ellen is jó, bár a pókok szintén nagyszerű rovarirtó tulajdonsággal rendelkeznek.

Alumínium keretes szúnyogháló

Ha eddig nem használtunk szúnyoghálót, akkor ez az apró termék nagy meglepetéseket fog tartogatni mindenki számára.

A minőségi szúnyogháló hosszú éveken keresztül jó barátként fog szolgálni, miközben bátran kinyithatjuk a műanyag ablakot, semmilyen hívatlan vendég nem fog beszökni.

Ma már olyan szúnyoghálók is vannak, amiket a téli hónapok folyamán könnyedén eltávolíthatunk, amivel extra éveket szerzünk neki. Ha meguntuk a növények ültetését és a különböző riasztók beszerzését, akkor inkább vegyünk szúnyoghálót. A fix keretes alu szúnyoghálóból kettő típust is megkülönböztethetünk, az első a fix keretes alumínium peremes szúnyogháló, a másik szintén alu keretes fix szúnyogháló, ami csavarozható.

Bodajk ablakos, Bodajk redőnyös, Bodajk árnyékolás, Bodajk árnyékolástechnika, szúnyogháló gyártás Székesfehérvár, szúnyogháló kerettel, szúnyogháló ajtó ár, szúnyogháló ár Pécs

Hogy mennyibe kerül a szúnyogháló ára? Hívja az árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja szúnyogháló rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!