Reluxa és zsalugáter a redőnnyel szemben a Vas megyei Sárváron is

Fejér megye ablakos, Fejér megye redőnyös, Fejér megye árnyékolás, Fejér megye árnyékolástechnika, Szombathely redőny, Redőnyös Székesfehérvár, árnyékolástechnika Szigetvár
Ezt NE tegye a redőnnyel a Fejér megyei Ercsiben se!
2021-06-27
Veszprém megye ablakos, Veszprém megye redőnyös, Veszprém megye árnyékolás, Veszprém megye árnyékolástechnika, székesfehérvári ablak gyártók, műanyag ablak csere Pécsen
Az ablakcsere menete lépésről lépésre a Veszprém megyei Tihanyban
2021-07-04

Amikor szeretnénk a lakást árnyékolni, akkor szinte azonnal a redőny jut eszünkbe. Azonban kár lenne megfeledkezni a többi felszerelhető árnyékolási lehetőségünkről.

Ebben a cikkben a reluxát és a zsalugátert vizsgáljuk meg, hiszen remek alternatívát nyújthatnak az olyan Vas megyei településeken is, mint amilyen Szentgotthárd, Őriszentpéter, Körmend, Szombathely, Kőszeg, Sárvár, Celldömölk, Vasvár, Jánosháza, Csepreg, Bük, Vép, Répcelak, Nádasd, Győrvár, Bérbaltavár, Kám vagy Vasegerszeg.

Reluxa előnyei

A reluxa a piac egyik legkedveltebb belső árnyékolója. Itt azonnal észrevehető, hogy mi teszi különlegessé, hiszen a redőny minden esetben külső árnyékoló marad. Sokan azért választják inkább a reluxát, mivel sokoldalú és mutatós termék, ráadásul sokkal könnyebben takarítható, mint a földig érő függöny.

A reluxa lamellákból áll, amit belülről könnyedén szabályozhatunk, így irányíthatjuk a fénysugarak útját, és meggátolhatjuk a kíváncsiskodó tekinteteket. Persze, a hátrányairól is érdemes pár szó váltani, mivel nem használható hőszigetelőként, ahogy a zajtól és a betörőktől sem fog senkit megvédeni.

Ettől függetlenül a reluxa tökéletes díszévé válik minden lakásnak, főleg, hogy nemcsak szürke alumíniumként elérhető, hanem választhatunk természetes árnyalatokat és más, kihívóbb színeket is.

Zsalugáter előnyei

A reluxa után érdemes átgondolni a zsalugátert is, mint árnyékolót. Sokan azért szeretik, mert nagyon különleges kinézetet kölcsönöz a lakásnak és a háznak, mondhatjuk úgy is, hogy igazi egyediséget visz a szürke hétköznapokba. Emellett a zsalugáter árnyékolóként is tökéletesen megfelel, kiszűri a nemkívánatos fényt, azonban nem hátráltatja a függöny felhelyezését.

Vannak olyan lakások, ahol az üres falak és a kisebb bútorok nem adnak hozzá a berendezéshez, és inkább egy színes függönyt szeretnénk feltenni. Nekik üzenjük, hogy a zsalugáter tökéletesen összehangolható a függönnyel, a kettő nem zárja ki egymást.

A zsalugáter másik előnye, hogy fokozza a védelmet. Lehet, hogy jó környéken élünk, de attól még ugyanúgy gondolnunk kell a lakásunk védelmére. Tény és való, hogy nincs olyan ablak, amit ne lehetne kinyitni, de a zsalugáter feltörése biztosan nem marad csendes folyamat, és nagyobb esélye lesz a lebukásnak.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy a zsalugáternek állítható lamellás változata is létezik, ami még több variációra ad lehetőséget.

Sárvár ablakos, Sárvár redőnyös, Sárvár árnyékolás, Sárvár árnyékolástechnika, redőnyös Oszkó-ban, árnyékolástechnika Győr, redőnykapu árak, Keszthely árnyékolástechnika, árnyékolástechnika

Hogy mennyibe kerül a műanyag redőny ára? Hívja redőnyös és árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja redőny rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!