Szigeteljük le a régi ablakot vagy inkább új műanyag ablakokat válasszunk a Fejér megyei Lepsényben?

Zala megye ablakos, Zala megye redőnyös, Zala megye árnyékolás, Zala megye árnyékolástechnika, termoplán ajtó ablak, thermo ablak, thermoplan ablak, teraszajtó szúnyogháló
Műanyag nyílászáró választó kisokos a Zala megyei Bakon
2022-06-05

Ma egyre gyakrabban feltesszük magunknak ezt a kérdést, mivel az ablakcsere nem nevezhető olcsó mulatságnak. Ha az ablak nagyjából jól működik és csak kisebb panaszunk van, akkor kihasználhatjuk a redőnyök erejét.

De lehet az ablakokat éppen egy redőnnyel szigetelni a hideg ellen? A válasz igen. A redőny fontos tartozék, mivel erősíti a hő- és hangszigetelést.

Azonban nem mindegy, hogy milyen redőnyt választunk az olyan Fejér megyei településeken sem, mint amilyen Sárbogárd, Cece, Polgárdi, Dunaújváros, Székesfehérvár, Bicske, Velence, Gárdony, Lovasberény, Mór, Pákozd, Kápolnásnyék, Enying, Ercsi, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Rácalmás, Aba, Bodajk, Adony, Csákvár, Lajoskomárom, Lepsény, Kulcs, Sárosd, Szabadbattyán, Csór vagy Pusztavám.

Mindig figyelni kell a lécek és a doboz anyagára. A műanyag jó szigetelést biztosít és olcsó. A poliuretánhabbal ellátott alumínium redőny jobb hő- és hangszigetelést és betörés elleni védelmet garantál. Az önzáró alumínium lamellás redőnyök növelik az otthon biztonságát azáltal, hogy megakadályozzák a felhúzást.

A redőnydoboz viszont készülhet alumíniumból, ami merevséget, de kevesebb hő- és hangszigetelést biztosít, vagy műanyagból, ami jobb teljesítményt nyújt. Végül vannak megerősített szigeteléssel ellátott redőnyök, amelyek mindkét esetben használhatók.

Az ablakok gyors szigetelése gumitömítéssel

Az ablakok és ajtók szigetelésének egyik másik megoldása kevés pénzből és építési munkálatok nélkül a gumitömítés lesz. Ezek szilikonból és más anyagokból készült csíkok, amelyeket a szerkezeti elemek szélei köré helyeznek, és hermetikusan lezárják azokat. Ez megakadályozza a levegő beszivárgását az esetlegesen megmaradó réseken keresztül. Ez azonban nem minden esetben használható.

Használható-e buborékfólia szigetelésre?

A buborékfólia használata az ablakokon még mindig jó megoldás a hideg elleni szigetelésre, főleg, ha spórolni akarunk vele. Csak fedjük le az ablakokat buborékfóliával, ügyelve arra, hogy a buborékok az üveg felé nézzenek, hogy létrehozzák a szükséges hőszigetelést, ami segít a szoba szigetelésében. Természetesen ez nem a legesztétikusabb megoldás, így ha a megjelenés is fontos számunkra, akkor más megoldás után kell majd néznünk.

Dupla üvegezés

Ha semmi sem használ, akkor marad az ablakcsere. A hideg elleni jó szigeteléshez elengedhetetlen, hogy a nyílászárók olyan minőségűek vagy vastagságúak legyenek, hogy ne engedjék elszökni a hőt, illetve ne engedjék be a túlzott hideget. Ehhez fontos lesz a dupla üvegezéssel ellátott nyílászárók használata is.

Lepsény ablakos, Lepsény redőnyös, Lepsény árnyékolás, Lepsény árnyékolástechnika, legjobb kültéri bejárati ajtók forgalmazója Pécs, műanyag erkélyajtó eladó

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, műanyag ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!