Szúnyoghálók típusai – készüljünk fel a bogárinvázióra a Komárom-Esztergom megyei Kisbéren is

Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászáró ajka
Minőségi műanyag nyílászárókkal a penész ellen a Győr-Moson-Sopron megyei Mosonmagyaróváron is
2021-07-07
Bács Kiskun megye ablakos, Bács Kiskun megye redőnyös, Bács Kiskun megye árnyékolás, Bács Kiskun megye árnyékolástechnika, ablakosok Szombathelyen, műanyag ablak Pápán, Pécs ablak csere
Beszéljünk a műanyag bejárati ajtók biztonságáról a Bács-Kiskun megyei Dunavecsén
2021-07-14

Az idő felmelegedésével nemcsak a kinti hűvös levegőt engedjük be a lakásba, hanem a nemkívánt vendégeket is. Ha szeretnénk időben felkészülni a közelgő bogárinvázióra, akkor minél hamarabb szerezzük be a kedvenc szúnyoghálónkat.

De milyen lehetőségek közül tudunk választani az olyan Komárom-Esztergom megyei településeken, mint amilyen Komárom, Kisbér, Tata, Tatabánya, Dorog, Ács, Esztergom, Oroszlány, Nyergesújfalu, Környe, Bábolna, Kömlőd, Bajna, Ácsteszér, Nagyigmánd, Almásfüzitő, Császár, Mocsa, Kocs vagy Szákszend?

Fix szúnyogháló

Az egyik leggyakoribb megoldás a fix szúnyogháló. Ahogy a nevéből látjuk, ez mindig fix lesz, tehát utólag nem mozgathatjuk, és nem fogunk tudni kinyúlni az ablakon sem. Az előnyük, hogy ezek a legolcsóbbak, ugyanakkor strapabírók és hosszú éveken keresztül használhatjuk majd.

Ha nem zavar, hogy nem tudunk valamiért kinyúlni az ablakon (nem tudunk teregetni sem), akkor tökéletes megoldás lehet, ráadásul választhatunk a műanyag keretes szúnyogháló és az alumínium keretes szúnyogháló közül is.

Mobil szúnyogháló

A mobil szúnyogháló a fixszel ellentétben könnyedén mozgatható. Vásárlásnál választhatunk a vízszintesen és függőlegesen mozgatható közül, attól függően, hogy melyikre lesz szükségünk.

Ezeket a szúnyoghálókat úgy tervezték, hogy a háló visszatekeredjen a tokjába, így ablaknál és erkélyajtónál is felhasználható. Innentől kezdve bármikor ki tudunk hajolni az ablakon. A beépített rugó végig gondoskodik arról, hogy a háló feszes maradjon.

Rolós szúnyogháló

A mobilhoz szorosan kapcsolódik a rolós szúnyogháló. Amikor leengedjük, akkor egy fix akasztóba kerül, miközben a háló végig szoros marad, hála a beépített rugóknak.

Ajtók esetében a rolós megoldás a legfelkapottabb, mivel könnyen tudunk szellőztetni anélkül, hogy a bogarak betalálnának a lakásba. Rengeteg kertes házban használják fel, és sokszor kerül a hátsó ajtóra.

Zsanéros szúnyogháló

A zsanéros szúnyogháló a bejárati ajtókra szokott kerülni, és úgy néz ki, mint egy plusz ajtó. A közepére merevítő kilincset kapunk, ami segíti az egyszerű és biztonságos nyithatóságot. A zsanérok rugóval szereltek, és gyakori használat esetén is tökéletesen záródnak.

Ehhez jön hozzá, hogy többféle szín közül tudunk választani, ami lehetővé teszi, hogy illeszkedjen az ingatlan stílusához és színvilágához.

Amennyiben egyéb kérdése merülne fel a különböző szúnyoghálókkal kapcsolatban, keressen minket!

Kisbér ablakos, Kisbér redőnyös, Kisbér árnyékolás, Kisbér árnyékolástechnika, redőnyösök abla-kosok Szigetvár, redőny készítés fejér megye, redőny készítés Kalocsa, redőny Zala

Hogy mennyibe kerül a szúnyogháló ára? Hívja az árnyékolástechnikai kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja szúnyogháló rendelését.

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!