Magas minőség, biztonság, kiváló hőszigetelés = Alumínium redőny

Válasszon Ön is alumínium redőnyt, mert energiatakarékos, hosszú élettartamú, és biztonságos.

Az alumínium redőnyrendszerek tökéletes védelmet nyújtanak, hibátlanul szigetelnek, védik magánéletünket, nyugodt pihenést biztosítanak, amellett még hatékonyak betörésbiztonsági szempontból is.

Összegyűjtöttünk néhány hasznos információt a tökéletes választáshoz. Olvasson tovább!

Amiért érdemes Alumínium redőnyt választani:

Tökéletes Hang és Hőszigetelés

 • A legjobb redőny rendszer, ami a hő és hangszigetelésben az első helyen áll. Az alumínium redőny kellemes hőmérsékletet, zajmentes környezetet és nyugodt alvást biztosít minden évszakban.

Szúnyoghálóval szerelt kivitel

 • Az otthonunkba főképp tavasztól őszig okoznak bosszúságot a berepülő szúnyogok, legyek, rovarok. A redőnytokba épített mobil, lehúzható szúnyogháló segítségével távol tudja tartani a bogarakat.

Minőség = hosszú élettartam

 • Ha már Alumínium redőnyt választunk, nem pár évre, hanem akár évtizedekre vásároljuk meg, éppen ezért a minőség és a hosszan tartó probléma mentes működtetés nélkülözhetetlen szempontok. Ellenáll bármilyen időjárásnak és nem igényel felület kezelést.

Komfort az Ön kényelméért

 • Ma már az alumínium redőny motorizálása, nem számít luxusnak, sőt nagyméretű alu redőnyöknél ez már indokolt is. Az automatizálás jóvoltából az alu redőnyöket, akár egyszerre tudja nyitni és zárni. A motorok működtetése kapcsolóval és távirányítóval is történhet.

Energiatakarékos

 • Az alumínium redőny télen nagymértékben csökkenti a fűtési költségeket, nyáron pedig kánikula idején, megnyugtató hűs érzetet és félhomályt biztosít.

Megbízható működés

 • Az alumínium redőny nagy és széles méreteknél is biztonságos, nem szakad le, nem hajlik meg. A hosszútávú probléma mentes működés garantált.

Vakolható tokos redőny, Garázskapuk, Árnyékolástechnika, Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, SzúnyoghálóAz Alumínium redőny tulajdonságai:

 • Időtálló, mert a külső tokos redőny minden része alumíniumból van
 • Az alumínium redőny lamellák hőszigetelő tulajdonsága a legjobb, a 39mm-es redőny palást környezet barát poliuretán habbal van kitöltve, ezáltal jelentősen növeli a redőny lamellák hő és hangszigetelő képességeit.
 • Rengeteg szín változatban elérhető, mint pl. a Renolit fóliás és a RAL színek, a különböző szín kombinációk műanyag ablakokhoz és fa nyílászárókhoz egyaránt alkalmazható.
 • Vakolható tokos redőny, Garázskapuk, Árnyékolástechnika, Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, SzúnyoghálóAz alumínium redőny kezelése alap esetben gurtnival történik, viszont igény esetén motorizálható, távirányítóval és fali kapcsolóval is működtethető, továbbá a csapágyas fém tengely szerkezetnek köszönhetően, halk és pontos működés garantálható.
 • Az alumínium redőny elérhető külső tokos, vakolható tokos és belső tokos változatban
 • A redőnyléc végén található „arriter” meggátolja a redőnylécek oldalirányú elcsúszását.
 • Az alumínium redőny rendelhető lehúzható szúnyoghálóval, ezt hívják kombi redőnynek. A redőny és a szúnyogháló egy tokban van, de egymástól függetlenül működnek.
 • Vakolható tokos redőny, Garázskapuk, Árnyékolástechnika, Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, SzúnyoghálóAz alumínium redőny lábszerkezete (szúnyoghálós redőny esetén dupla) gumival vagy kefével ellátottak, a zajmentes működés érdekében.
 • A betörések megelőzése miatt az alumínium redőnyök feltolásgátlóval szereltek, a tökéletes védelem érdekében.
 • Az alumínium redőnyök kezelése alap esetben gurtnival történik, igény esetén minden alu redőny motorizálható, tetszés szerint kapcsolóval vagy távirányítóval használható.

Az alumínium redőny színei 3 csoportra osztható:

Alap színű alumínium redőnyök:

Az alumínium redőnyöknél elérhető alap színek a fehér ( RAL 9016 ) vagy a sötét barna ( RAL 8019 )

Renolit fóliás alumínium redőnyök:
Vakolható tokos redőny, Garázskapuk, Árnyékolástechnika, Redőny, Reluxa, Szalagfüggöny, Szúnyogháló

Ahogy műanyag nyílászáróknál is használható a renolit fólia, úgy az alumínium redőnyöknél is alkalmazható. Ezzel a megoldással a kiválasztott alumínium redőny tökéletesen egyforma lesz a műanyag nyílászáró színével. Alapszínek: Aranytölgy, Mahagóni, Dió

RAL színskálából választható alumínium redőnyök:

Felár ellenében a redőny doboz és a lefutó a RAL színskála összes színében színterezhető, az alumínium redőnypalást pedig 21 féle színben választható, a fehértől a feketéig.

Tekintse meg az alumínium redőny színmintákat

Tekintse meg a RAL színeket


aluminium-lecek
ral-k7-atlatszo-szinskala

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!