Ajtók

Műanyag Bejárati ajtó: egyedi stílus, biztonság és védelem

A bejárati ajtó nem csak otthonunk kapuja.Sokkal több annál:egyrészt kizárja azt,ami nem odaillő és illetéktelen,emellett megőrzi azt, ami érték számunkra.Ezért nem mindegy,milyen bejárati ajtó mellett dönt.

műanyag ablakok, műanyag ablakok PécsHa fontos a minőség,a tartósság és a biztonság,akkor a Megbízható Ablak műanyag bejárati ajtói ideális választás az Ön számára.Minden termékünk esztétikailag és energetikai szempontból is a lehető legjobb megoldást hozzák el az Ön otthonába!Élvezze a maximális kényelmet és az innovatív megoldások előnyeit!

Tekintse meg kínálatunkat ! Ha kérdése van, segítünk eligazodni.

Válassza Ön is a műanyag ajtó cserét és Hívja munkatársunkat még ma !

Erősített bejárati ajtók

Jobb tartás, jobb merevítés, nagyobb terhelhetőség. Ezt tudja az erősített bejárati ajtó.

Mivel az erősített bejárati ajtók vastagabb szárnnyal rendelkeznek,ezért acél merevítésük is jóval erősebb.Ezen kívül a sarkok hegesztésénél plusz sarokmerevítő kerül a profilba,ezáltal jobb tartást biztosít az ajtónak.

Választható fajták:

 • befelé és kifelé nyíló
 • egy és kétszárnyas változatok
 • üveges és díszpaneles változatok

Egyszárnyú bejárati ajtó

műanyag ablakok, műanyag ablakok PécsAz egyszárnyú bejárati ajtó az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb változata a műanyag nyílászáróknak.Szabadon variálható,praktikus kivitelű és minden igényt kielégítő változatokat garantál az Ön számára.

Választható fajták

 • Kifelé vagy befelé nyíló,
  érdemes szakember véleményét kikérni a megrendelés előtt ezzel kapcsolatban
 • Díszpaneles
  ezt akkor javasoljuk, amikor a vizuális élmény ugyanolyan fontos, mint a használhatóság.
 • Alapkivitelű változat
  ezt akkor javasoljuk, amikor a praktikus használat sokkal fontosabb, mint az esztétikum.

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

A kétszárnyú bejárati ajtók nagyban hasonlítanak az egyszárnyú kivitelűekhez,de lényeges különbség köztük a következő: a praktikus használhatóság érdekében megoldható például, hogy az egyik szárnyuk fixen rögzíthető, míg a másik nyitható vagy mindkét szárnyuk egyformán kinyitható. Használatuk jóval szélesebb bejáratok és nyílások zárásához javasolt.

műanyag ablakok, műanyag ablakok PécsMivel nagy igénybevétel esetén is kiválóan megállják a helyüket, ezért lépcsőházak, irodaépületek vagy közületek számára ideális választás lehet.

Választható fajták

 • Alapkivitelű
 • Díszpaneles
 • Gombos kilinccsel
 • Elektromos zárral
 • Olajfékkel felszerelt

További műszaki információra van szüksége ?

Ha kíváncsi az árakra, vagy szakember segítségét kéri, hívja munkatársunkat most!

Töltse le katalógusainkat és Válogasson kedvére !

Aluplast színminta                Decco színminta          Decco üvegminták

Aluplast ajtópanel katalógusDecco ajtópanel katalógusSalamander ajtópanel katalógus

 

Ablakok

Műanyag ablak: stílus, látvány és minőség

Az ablak a legtöbb ember számára sokkal több mint egyszerű szellőztetési eszköz. Az ablak része az életünknek és jóval többet jelent ennél. Mindamellett,hogy megőrzi értékeinket bent és kinn tartja a nem kívánatos zajokat,valamint segít abban,hogy energiatudatos életet tudjunk élni. Egy gondosan kiválasztott műanyag ablak az otthonunk dísze lehet akár évtizedeken keresztül is.

Ezért érdemes olyan műanyag ablakot választania,ami hosszú távon innovatív megoldást nyújt az Ön számára.

Mivel minden otthon más és más,ezért ablakaink sokféle kivitelben rendelhetők,az egyedi igényeknek megfelelően. Az egyes színmintákat és az ajtópanel katalógust minden műanyag nyílászáró profil oldal alján töltheti le,ahol további információt kaphat a keretek műszaki adatairól is !

Nézze át kínálatunkat ! Ha kérdése van, segítünk eligazodni !

Hívja munkatársunkat még ma !

Fix ablak

Azokat az ablakokat,amelyeknél nincs lehetőség a nyitásra,fix ablaknak nevezzük. Az üveg egy olyan műanyag keretbe kerül elhelyezésre,aminek acélmerevítése van.

Jó tudni,hogy 3-4 m2 üvegfelületnél már bizonyos mozgással kell számolni,ezért jobban megéri biztonsági üveggel rendelni,vagy az ablakot osztókkal ellátni.

Nyíló ablak

Az egy irányba nyíló ablakokat,melyeknek nincs más funkciójuk,nyíló ablaknak nevezzük.

Jó tudni,hogy a nyíló vasalat 100 cm szélesség felett már nem ajánlott,ugyanis a záródási pontok csak egy oldalon vannak beépítve, így egy nagyobb szélnyomásnál előfordulhat, hogy a szél beszökik a lakásba. 100 cm felett már a bukó-nyíló ablak használata javasolt.

Bukó-Nyíló ablak

A bukó-nyíló ablakok egy funkcióval többet tudnak,mint a nyíló ablakok. A kilincs szabályozásával ugyanis lehet beállítani, hogy nyitva legyen az ablak vagy bukóra legyen állítva. Ha a kilincset függőleges irányba állítja,akkor az ablak felső része kb. 10-15 cm-re megbukik. A bukó ablak funkció lényege az,hogy hosszabb távon is nyitva lehet az ablak,így folyamatos friss levegő beáramlást tesz lehetővé. Ezen kívül ideális és balesetmentes megoldás például kisgyermekes családoknál.

Bukó ablak

A bukó ablakot nyitni nem lehet,csak bukóra lehet állítani. Ez akkor praktikus,amikor kevés hely áll rendelkezésre,de a folyamatos szellőztetésre és a friss levegő beáramlásra szükség van. Jó tudni,hogy a bukó ablakokat is lehet tisztítani egy kis trükk segítségével. A bukó ablakokat ugyanis ki lehet akasztani és vízszintesig le lehet nyitni. Így a takarítás és a tisztítás könnyen megoldható.

Tokosztott ablak

A tokosztott ablak stabilabb szerkezetű,a középen található tokosztónak köszönhetően. Az ablak két szárnya külön külön is nyitható,zárható vagy bukóra állítható. Az ablak funkcióját tekintve lehet nyíló vagy bukó-nyíló kivitelű is.

Váltószárnyas ablak

A váltószárnyas ablak kétfelé nyílik. Lényege az,hogy az egyes szárnyak egymásra záródnak. Ezen kívül nyitott állapotában nincs középen úgynevezett osztás. Tehát alkalmas bútor vagy más berendezési tárgy ki-bepakolására,ez költözéskor például fontos szempont lehet. További hasznos funkciója az,hogy az ablak kilincses része bukó állapotban is használható.

Összetett szerkezetek

Az összetett szerkezetek a vevői igények alapján különbözőek lehetnek. A megrendelő dönti el,hogy milyen funkcióval szeretné kérni az ablakot. Lehet fix ablak mellé bukót vagy akár bukó mellé nyíló ablakot kérni. Amennyiben összetett szerkezetet szeretne,érdemes először végiggondolni,hogy melyiket milyen környezetben,milyen feladat ellátására fogja használni. Mi garantáljuk,hogy az egyedi igényeknek megfelelő ablakot fog kapni.

Szeretne munkatársunktól segítséget kérni a döntéshez ?

Kérjen ingyenes visszahívást most !

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés
error: Content is protected !!