Ne pazaroljon fűtési energiát és ne „szórja ki a pénzt” az ablakán! A megoldás műanyag ablakcsere vagy fa nyílászáró csere a Veszprém megyei Várpalotán is!

Vas megye ablakos, Vas megye redőnyös, Vas megye árnyékolás, Vas megye árnyékolástechnika, hagyományos 3 szobás panellakás ablakcsere ára, ablakcsere nyugdíjasoknak Pécs, ablakcsere Alsópáhok
Ön már megtervezte a jövő évi ablakcserét a Vas megyei Vasegerszegen?
2020-11-11
Győr Moson Sopron megye ablakos, Győr Moson Sopron megye redőnyös, Győr Moson Sopron megye árnyékolás, Győr Moson Sopron megye árnyékolástechnika, műanyag nyílászárók cseréje nyugdíjas kedvezménnyel Győr
A legnagyobb hidegekben, a legjobb választás egy jól hőszigetelt műanyag nyílászáró vagy egy jól záródó műanyag bejárati ajtó. Ön melyiket választaná a Győr-Moson-Sopron megyei Abdán?
2020-11-18

A megfelelő hőszigetelést akár jövőbeni beruházásnak is hívhatjuk, így nem szabad csak az árra koncentrálni. Azok az épületek, amik 1985 előtt épültek, egyre növekvő fűtésszámlával néznek szembe.

Az okok nagyon egyszerűek, csak a hőszigetelést tudják okolni. Ez a probléma télen és nyáron is létezik, mivel a meleg hónapok alatt egyre csak a légkondival fogunk bajlódni, miközben a havas időkben a fűtés fog kicsusszanni az ablakkeret alján.

A korszerűtlen házak hővesztesége nemcsak a falakon és a tetőkön érződik, hanem az ablakokon is, ami ahhoz járul hozzá, hogy 30% energiát veszítsenek az ott lakók.

Sajnos számos ilyen ház található az olyan Veszprém megyei településeken is, mint amilyen Sümeg, Badacsony, Tapolca, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Ajka, Veszprém, Balatonalmádi, Pápa, Zirc, Várpalota, Balatonakarattya, Pétfürdő, Berhida, Devecser, Városlőd, Herend, Balatonederics, Ábrahámhegy, Révfülöp, Balatonszepezd, Balatonakali, Tihany, Csesznek vagy Lovászpatona.

Az ajtót és az ablakokat nevezhetnénk akár gyenge pontnak is, mivel nemcsak a betörőknek adnak utat, hanem az időjárásnak is. Ha egy ablaktábla 4 cm vastag, az ajtó pedig 10, akkor azonban a meleg könnyedén kitalál. Sokan szélfogókkal próbálják megoldani, vagy legalább valamilyen szinten javítani a helyzetet, azonban csak egy ablakcsere nyújthat végleges megoldást.

Ha logikus fejjel gondolkodunk, akkor elfogadjuk, hogy két darab üveg sokkal többet fog fel, mint egy. Akkor mi a helyzet a háromrétegű ablakokkal? Bizony, ezeket passzívházaknál is szokták alkalmazni, ráadásul az üvegek közötti rést levegő helyett gázzal is meg lehet tölteni, hogy még jobb legyen a műanyag nyílászáró hőszigetelése.

Vásárlásnál mindig vegyük figyelembe az U-értéket, vagyis hőveszteség mutatóját. Csak, hogy egy példát hozzak. Egy hagyományos, átlagos üveg U-értéke 5,8, míg egy korszerű, háromrétegű üveg U-értéke 0,8. Ekkora különbség bizony már puszta kézzel is érezhető lesz télen.

A jó hőszigetelés mindörökké megakadályozza, hogy tovább fűtsük az utcát. Ezzel megállítjuk a pénzünk ablakon kidobását is.

A megfelelő műanyag ablakkal már 40-60%-ról is beszélhetünk, főleg, ha az ablak mellett az bejárati ajtóra és a tetőre is gondolunk. Ne a fűtésrendszer korszerűsítésénél kezdjük, mert semmit sem érünk el vele, ha továbbra is az utca hidege veszi át az uralmat a lakásban. Szigeteljünk alaposan, nyugodtan válasszuk a 24 cm-es anyagot. A háromrétegű üveggel szerelt műanyag ablak csodákra képes!

Várpalota ablakos, Várpalota redőnyös, Várpalota árnyékolás, Várpalota árnyékolástechnika, barna műanyag ablak, Aluplast műanyag nyílászárók, műanyag bejárati ajtó típusok, ablakcsere panellakásban árakfa

Hogy mennyibe kerülnek a műanyag nyílászárók, fa bejárati ajtók, műanyag ablakok ára? Hívja ablakos kollégánkat és azonnal megtudhatja, sőt le is adhatja a nyílászárók rendelését.

Tekintse meg hogyan lehet bontás nélkül műanyag nyílászárókat, műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat cserélni

Ha kérdései merülnének fel az elérhetőségeinken keresztül, kérheti munkatársaink segítségét. Szakértő kollégánkat azonnal elérheti a +36 70 940 47 25-ös telefonszámon, de kérheti ingyenes visszahívását is.

műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés műanyag ablak, műanyag ablak beépítés